Cardi B confirmă despărțirea de Offset, pe fondul zvonurilor de infidelitate: „Sunt singură de un minut”

Cardi B a confirmat despărțirea de Offset.

Cardi B confirmă despărțirea de Offset, pe fondul zvonurilor de infidelitate: "Sunt singură de un minut"

Cardi B a confirmat că ea și Offset s-au despărțit din nou în urma unor acuzații de infidelitate. Artista a intrat în direct pe Instagram duminică târziu și a recunoscut că nu „crede” că soțul ei, de care s-a despărțit, a înșelat-o cu artista Chrisean Rock, dar nici nu este interesată să afle adevărul.

Cardi B și Offset s-au despărțit

Cardi B, în vârstă de 31 de ani, a sugerat că ea și membrul Migos, de asemenea în vârstă de 31 de ani, au avut probleme de ceva vreme, deși așteaptă cu nerăbdare un nou an. În live-ul de duminică, artista a precizat că nu este interesată să afle adevărul în ceea ce privește acuzația de infidelitate. Ba mai mult, ea vrea să se concentreze pe viitor și să aibă mai multă grijă de ea însăși.

„Nu mă interesează să aflu pentru că sunt singură de un minut. Pur și simplu nu știu cum să spun lumii. Vreau să încep 2024 proaspăt, deschis. Sunt curioasă pentru o nouă viață, un nou început. Sunt entuziasmată”, le-a spus ea urmăritorilor săi.

Rapperul Blueface, care s-a întâlnit cu Rock din 2020 până la începutul acestui an, a stârnit controverse pe internet recent, susținând că fosta sa parteneră și Offset au avut o relație amoroasă, în timp ce rapperul era căsătorit cu Cardi B. Offset a negat vehement acuzațiile.

„Niciodată nu am vorbit sau atins-o pe acea doamnă. Vorbesc serios, omule, ai nevoie de ajutor!” a scris Offset pe Twitter ca răspuns.

Cardi și Offset au stârnit pentru prima dată zvonuri de despărțire săptămâna trecută, când și-au dat unfollow unul altuia pe rețelele de socializare. Interpreta hitmaker-ului „Bodak Yellow” a alimentat apoi speculațiile împărtășind mesaje vagi despre prioritizarea ei.

„Știi când pur și simplu ieși din relații”, a scris ea, care a fost urmată de: „M-am săturat să protejez sentimentele oamenilor … TREBUIE SĂ MĂ PUN PE PRIMUL LOC.”

Artiștii au împreună doi copii

Offset a cântat la o petrecere Art Basel vineri seară, dar a venit cu mama sa, Latabia Woodward, ca parteneră. Cardi B și Offset s-au căsătorit în secret în septembrie 2017 și au împreună doi copii: fiica Kulture Kiari Cephus, în vârstă de 5 ani, și fiul Wave Set Cephus, în vârstă de 2 ani. S-au despărțit pentru scurt timp la sfârșitul anului 2020.

Rapperul este, de asemenea, tatăl lui Jordan Cephus, 13 ani, și Kody Cephus, 8 ani, și al fiicei Kalea Marie Cephus, 8 ani, din relații anterioare.

Cardi B și Offset au devenit părinți pentru a doua oară în toamna anului 2021. Artista a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram două imagini cu fiul ei, pe care îl cheamă Wave Set Cephus, îmbrăcat într-un outfit în nuanțe de albastru și având și un colier masiv de diamante. La scurt timp după ce Cardi B și Offset au publicat primele imagini cu chipul fiului lor, Wave Set Cephus, artista a mărturisit pe Twitter că partenerul ei a venit cu ideea numelui, iar ea a fost de acord.

Citește și:
Sophie Turner ar fi „foarte fericită' alături de Peregrine Pearson pe fondul divorțului de Joe Jonas

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people