Cardi B, apariție spectaculoasă la Săptămâna Modei de la Paris

Cardi B a strălucit la show-ul Schiaparelli.

Cardi B, apariție spectaculoasă la Săptămâna Modei de la Paris

Cardi B a atras toate privirile la show-ul Schiaparelli Haute Couture toamnă/iarnă 2023/2024 din cadrul Săptămânii de Modă de la Paris. Artista în vârstă de 30 de ani a purtat o rochie lungă, neagră, ce îi putea în evidență decolteul generos, pe care a accesorizat-o cu mai multe bijuterii aurii, o eșarfă neagră și o capă supradimensionată.

În ceea ce privește make-up-ul, Cardi B a ales un un cat eye, ce a fost completat de un fard auriu, iar pentru machiajul buzelor a optat pentru un creion maro și un gloss nude.

Însă aceasta nu este prima oară când artista în vârstă de 30 de ani surprinde plăcut cu ținute sale. De fapt, în urmă cu câțiva ani, inclusiv Anna Wintour a apreciat apariția lui Cardi B de la Gala Met 2019.

„Am fost complet impresionată de superba rochie pe care Cardi B a purtat-o anul acesta la Gala Met. A arătat incredibil”, a declarat Anna Wintour într-un segment al emisiunii Go Ask Anna. Aceasta făcea referire la celebra rochie roșie realizată de designerul Thom Browne, pe care Cardi B a accesorizat-o mai puțin obișnuit, însă în stilul ei caracteristic, cu aplicații pentru sfârcuri realizate din rubine în valoare de 250.000 de dolari.

„Abia se putea mișca, însă acest lucru nu a contat deloc”, a mai adăugat Anna Wintour. „Oamenii se dădeau din drumul ei de parcă venea Regina și totul deoarece arăta fantastic. Nu am mai văzut la ea ceva atât de șic și original, așa că mi-am reconsiderat complet părerea despre stilul lui Cardi B. Este extraordinară”.

În 2017, când Cardi B abia începea să se facă cunoscută, artista a stat alături de Anna Wintour în primul rând al prezentării colecției lui Alexander Wang, iar mulți s-au întrebat ce au discutat cele două în timpul petrecut una lângă cealaltă. „Diverse”, a răspuns Cardi B, atunci când a fost întrebată despre acest lucru. „Nu am putut să cred că stau lângă ea. Abia am putut să mă abțin de emoții, însă am reușit să îmi păstrez calmul”.

Citește și:
Shiloh Jolie-Pitt, schimbare radicală de look. Cum arată acum fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people