Cara Delevingne și iubita sa, Minke, au sărbătorit doi ani de relație: „Nu îmi pot imagina viața fără tine”

Cara Delevingne și Minke au fost surprinse pentru prima oară împreună în 2022, în timpul unei vacanțe în Italia.

Cara Delevingne și iubita sa, Minke, au sărbătorit doi ani de relație: „Nu îmi pot imagina viața fără tine”

Cara Delevingne și iubita sa, Minke, au sărbătorit doi ani de relație. Pentru a marca momentul, modelul în vârstă de 31 de ani a dezvăluit pe contul său de Instagram mai multe imagini adorabile cu partenera sa, căreia i-a transmis și un mesaj de dragoste.

„Doi ani magici alături de tine și atât de multe poze cu noi sărutându-ne în fața diferitelor lucruri”, a scris Delevingne pe Instagram. „Acești ultimi doi ani au fost plini de viață. Multă schimbare, creștere, durere și, cel mai important, iubire și sunt atât de norocoasă că am găsit persoana perfectă cu care să trăiesc suișurile și coborâșurile vieții. Nu îmi pot imagina viața fără tine”, a mărturisit Cara Delevingne.

„Am petrecut atât de mult timp căutându-mi partenerul perfect, cine ar fi crezut că va fi cineva cu care am fost la școală. La mulți ani nouă… Sunt atât de fericită că am mers până la capăt”, a dezvăluit Delevingne în descrierea imaginilor cu Minke.

Cara Delevingne și Minke și-au confirmat relația în vara anului 2022, când au fost văzute împărtășind un moment intim în timpul unei vacanțe în Portofino. Apoi, în următorii ani, cele două au avut câteva apariții oficiale. De exemplu, anul trecut, acestea au participat la Turneul de tenis de la Wimbledon. Așa cum ne-au obișnuit deja, cele două nu s-au sfiit să își arate dragostea în public, fiind surprinse de paparazzi în timp ce se sărutau. De asemenea, tot în 2023, Cara și Minke au participat la cea de-a treia zi a festivalului de muzică din SUA Coachella, iar câteva luni mai târziu s-au bucurat de o escapadă romantică la Roma.

În urmă cu trei ani, modelul a vorbit despre orientarea ei sexuală, dezvăluind că se identifică drept pansexuală, adică se simte atrasă emoțional față de oameni de toate felurile, indiferent de identitatea lor de gen și sexul biologic.

„Voi rămâne întotdeauna pansexuală. Mă îndrăgostesc de o persoană și asta e. Sunt atrasă de persoană, nu de sexul pe care îl are”, a declarat Cara Delevingne pentru Variety.

Modelul a mai vorbit și despre modul în care își percepe identitatea și orientarea ei sexuală.

„M-am schimbat foarte mult. Mereu mă simt diferit. Uneori sunt mai feminină. Alteori mă simt mai mult ca un bărbat.”

La începutul anului trecut, Cara Delevingne a vorbit onest și despre dependența de substanțe interzise cu care s-a luptat. În 2022, vedeta a fost surprinsă de paparazzi într-o stare degradantă, fiind vizibil afectată de consumul de droguri.

„Nu dormisem. Nu eram bine”, a declarat Delevingne despre imaginile din 2022. „Este sfâșietor pentru că am crezut că mă distrez, dar la un moment dat m-am gândit: „OK, nu arăt bine.” Știi, uneori ai nevoie de o trezire la realitate, așa că, într-un fel, sunt recunoscăzoare pentru acele poze”, a spus modelul pentru Vogue.

Cara Delevingne a vorbit și despre petrecerea organizată cu ocazia zilei sale de naștere, mărturisind că vârsta de 30 de ani a avut un impact puternic asupra ei.

„Întotdeauna am știut că lucrurile vor trebui să se schimbe la 30 de ani, pentru că modul în care trăiam nu era sustenabil. Mi-am spus: „Ar trebui să mă distrez grozav. Am toți prietenii aici. Ar trebui să mă bucur de asta.” În schimb, casa în care stăteam avea un turn și mă închideam acolo. Abia dacă ieșeam din cameră. Exista această nevoie de schimbare, dar mă luptam atât de mult cu ea. Primeam cu bucurie această nouă perioadă, dar eram și îndurerată. A fost ca o înmormântare pentru viața mea anterioară, îmi luam adio de la o eră. Așa că am decis că voi petrece cât de tare pot, pentru că acesta era sfârșitul.”

O lună mai târziu, în septembrie, Cara Delevingne a conștientizat că are nevoie de ajutor pentru a depăși această perioadă dramatică.

„Aveam nevoie doar de sprijin. Trebuia să încep să cer ajutor. Iar vechii mei prieteni, pe care îi cunosc de când aveam 13 ani, au venit la mine și am început să plângem. S-au uitat la mine și mi-au spus: „Meriți o șansă la fericire.” La scurt timp după acest moment, Cara Delevingne a intrat într-un program de dezintoxicare.

„Acest proces are, evident, suișurile și coborâșurile sale, dar am început să conștientizez atât de multe. Oamenii vor ca eu să spun: „Oh, uite, am fost dependentă, iar acum nu mai sunt și asta e tot.' Și nu este atât de simplu. Nu se întâmplă peste noapte… Bineînțeles că vreau ca lucrurile să se întâmple imediat – cred că această generație, în special, vrea ca lucrurile să se întâmple rapid – dar a trebuit să sap mai adânc de atât. De data aceasta mi-am dat seama că programul în 12 pași a fost cel mai bun lucru și a fost vorba despre a nu-mi fi rușine de asta. Comunitatea a făcut o diferență uriașă. Opusul dependenței este conexiunea, iar eu am găsit-o cu adevărat în acest program de 12 pași.”

Citește și:
Demi Moore și Joe Jonas, surprinși împreună la Cannes. Ce relație este între artist și celebra actriță

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people