Cannes 2024: Vedete și ținute spectaculoase la premiera filmului Furiosa: A Mad Max Saga

Festivalul de Film de la Cannes 2024 este în plină desfășurare, evenimentele se țin lanț, iar vedetele impresionează cu ținutele purtate pe covorul roșu.

Cannes 2024 a intrat deja în ritmul obișnuit, cu multiple premiere, staruri cu duiumul pe covorul roșu și felurite petreceri, și cu rochii spectaculoase fluturând pe croazetă cât e ziua de lungă.

Premiera filmului Furiosa: A Mad Max Saga a adunat pe covorul roșu nume celebre de la Hollywood, dar și modele de talie internațională, așa cum vei vedea și în galeria de mai sus.

Anya-Taylor Joy a fost starul serii, actrița în vârstă de 28 de ani arătând fabulos într-o rochie diafană Dior Haute Couture, accesorizată cu bijuterii Tiffany. Naomi Campbell a fost una dintre cele mai spectaculoase apariții, purtând o superbă rochie neagră Chanel Haute Couture, din colectia 1997.

Alte prezențe notabile la Cannes 2024 au fost cuplul Elsa Pataky si Chris Hemsworth, dar și Sabrina Elba, într-o rochie Fendi Couture, Eva Green, într-o ținută Balmain, și Greta Gerwig, într-o ținută Armani Privé. Nu au lipsit nici ținutele sexy și nonconformiste precum cele purtate de Victoria Silvstedt și Iris Mittenaere.

Acțiunea din Furiosa: A Mad Max Saga se desfășoară într-un decor apocaliptic, în timp ce omenirea e pe cale de dispariție. Tânăra Furiosa (Anya Taylor-Joy) este răpită din sânul familiei și cade pradă unei bande nemiloase, condusă de Warlord Dementus (Chris Hemsworth). Gonind în viteză prin deșert, ei dau peste o așezare subordonată lui Immortan Joe. În timp ce acești doi tirani se luptă pentru putere, Furiosa trebuie să supraviețuiască multor provocări pentru a putea ajunge înapoi acasă.

Faye Dunaway, pe covorul roșu la Cannes 2024

Faye Dunaway, actrița din Bonnie and Clyde, în vârstă de 83 de ani, a venit pe covorul roșu pentru premiera filmului Furiosa: A Mad Max Saga alături de fiul ei, Liam Dunaway O’Neill, și de partenera acestuia, McKinzie Roth.

Prezența la Cannes 2024 a celebrei actrițe nu este întâmplătoare. În cadrul festivalului va avea loc premiera documentarului FAYE, regizat de Laurent Bouzereau. Este primul documentar care prezintă viața vedetei, dar și problemele ei de sănătate și relațiile cu unii dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood.

Două filme româneşti, selectate la Festivalul de Film de la Cannes 2024

Documentarul „Nasty”, despre viața şi cariera tenismenului român Ilie Năstase, și filmul „Trei kilometri până la capătul lumii” au fost incluse în selecţia celei de-a 77-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film de la Cannes, care va avea loc între 14 şi 25 mai.

Documentarul „Nasty”, regizat de Tudor Giurgiu, Cristian Pascariu şi Tudor D. Popescu, va fi prezentat în cadrul secţiunii Proiecţii Speciale la Festivalul de la Cannes 2024. Pelicula urmărește întreaga carieră a primului număr 1 din istoria clasamentului ATP, cu imagini de arhivă, de la primul US Open câștigat până la amprenta pe care marele sportiv a lăsat-o în lumea tenisului. Documentarul a fost lansat marți, 16 aprilie, la Sala Palatului, cu invitați de seamă precum Ion Țiriac, fostul mare jucător de tenis german Boris Becker, Nadia Comăneci și Gheorghe Hagi.

Filmul „Trei kilometri până la capătul lumii”, în regia lui Emanuel Pârvu, este inclus la categoria Concurs. Lungmetrajul a fost filmat la finalul anului trecut, la Sfântu Gheorghe şi Dunavăţ. Pelicula spune povestea lui Adi, un adolescent de 17 ani dintr-un sat din Delta Dunării, care, prin eforturile părinţilor săi, învaţă la Tulcea.

Citește și:
Cum au sărbătorit Rihanna și A$AP Rocky ziua de naștere a fiului lor, RZA. Băiețelul artiștilor a împlinit doi ani

Foto: Profimedia, PR (DIOR)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people