Când va fi înmormântată Rona Hartner. Ziua aleasă are o semnificație specială

Rona Hartner va fi înmormântată într-o zi cu semnificație specială.

Când va fi înmormântată Rona Hartner. Ziua aleasă are o semnificație specială

Rona Hartner s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani. Vestea dureroasă a fost comunicată direct de către sora artistei, Rinda. Într-un interviu acordat pentru Click!, aceasta a furnizat detalii și despre momentul programat pentru înmormântarea iubitei artiste.

Când va fi înmormântată Rona Hartner

Sora artistei, Rinda, a spus că ceremonia de depunere a trupului neînsuflețit al Ronei Hartner va avea loc miercuri, la Capela Cimitirului Bellu Catolic. Serviciul funerar este programat pentru vineri, în ziua de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, la ora 12:00.

„Rona va fi depusă la Capela cimitirului Bellu Catolic miercuri când ajunge și înmormântarea va avea loc vineri la ora 12”, a precizat sora artistei, pentru Click!

Rinda Hartner a făcut anunțul și pe pagina de Facebook a artistei.

„Sunt Rinda
Cu lacrimi în ochi vă scriu să vă dau detalii pentru înhumarea surorii mele.
Rona va pleca luni din Toulon către țara ei iubită, va fi la capela din cimitirul belu catolic din București de miercuri până vineri la 12, când o să o conducem pe ultimul drum să se odihnească alături de strămoșii noștri”, a scris Rinda Hartner pe Facebook.

Țara noastră a primit cu tristețe vestea despre pierderea Ronei Hartner. Anunțul dureros a fost făcut de către sora sa, Rinda, care a exprimat sentimente emoționante într-un mesaj după trecerea surorii sale în neființă.

„Steagul nostru în trei culori s-a întunecat azi dimineață și Balcanii îți plâng plecarea ta dintre cei vii. Gadjo Dilo, acela né dune cigogne, micul Blond de Casbah și toți care au jucat cu tine vor trăi cu amintirea zâmbetului tău.
Vocea ta puternică și unică ne-a rămas imprimată pe numeroasele discuri pe care o să le putem asculta în buclă.
Ai avut dreptate să trăiești din plin Ronel. Limbile ceasului fiecăruia bat în timp și nu deviază niciodată, așa că haideți să ne bucurăm de viață și să-i mulțumim pentru tot ce ne-a lăsat.
Surioara mea mică cum îți plăcea să-ți spun, Ronel, o să-mi lipsești cum nici nu-ți puteai închipui.
O să-i lipsești fetiței tale foarte tare, o să le lipsești la toți.
Stelele în cer sunt fericite că te au pe tine printre ele acum. O stea în plus va lumina în seara asta,
Drum bun și luminat Ronel”, a scris Rinda Hartner pe Facebook.

Rona Hartner a încetat din viață la vârsta de doar 50 de ani, înfrântă de metastaze. După aflarea acestei știri tragice, numeroase personalități din țara noastră au transmis mesaje pline de emoție.

Artista s-a luptat cu cancerul

Rona Hartner a murit joi, 23 noiembrie, la vârsta de 50 de ani, după ce s-a luptat ani la rând cu cancerul. În ultimele luni, actrița a trecut prin probleme grave de sănătate, afectând plămânii și creierul. Cei apropiați sperau la un miracol în această situație dificilă, însă sora ei a fost cea care a anunțat că artista își trăia ultimele clipe.

Miercuri seara, pe 22 noiembrie, Rinda, sora Ronei Hartner, a postat pe pagina de Facebook a acesteia că actrița se află în „ultimele clipe ale vieții.” Artista a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și creier.

„Bună seara la toată lumea, Sunt Rinda, sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimele clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el”.

Citește și:
Monica Bellucci și Tim Burton, prima apariție în calitate de cuplu pe covorul roșu

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people