Când va avea loc ceremonia comemorativă a lui Stephan Pelger. Anunțul făcut de familia regretatului designer

Familia lui Stephan Pelger a oferit noi detalii despre ceremonia comemorativă a regretatului designer.

Când va avea loc ceremonia comemorativă a lui Stephan Pelger. Anunțul făcut de familia regretatului designer

Vestea tristă a decesului lui Stephan Pelger a adus durere în inimile multora, iar membrii familiei și cunoscuții acestuia sunt complet devastați. Familia Pelger a împărtășit un mesaj emoționant pe platformele de socializare, unde a anunțat detaliile ceremoniei comemorative și momentul în care corpul designerului va fi incinerat. Totodată, au comunicat și locația unde vor avea loc aceste evenimente.

„Joi, 15 iunie 2023, la ora 11 va avea loc o slujbă religioasă evanghelică pentru comemorarea creatorului de modă STEFAN PELGER, la capela Cimitirului Evanghelic din București, unde va fi depusă urna cu rămășițele sale pământești.
După ceremonie, urna va pleca în Germania către locul de veci al familiei sale.
Prietenii și apropiații, împreună cu toți cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu, sunt invitați să participe la ceremonial și să-i fie alături pe ultimul drum.
Florile pot fi depuse la capelă.
Adresa Cimitirului Evanghelic: Sos. Giurgiului 4, Sector 4, București.
München, 13 iunie 2023
Familia Pelger”

Stephan Pelger a fost unul dintre cei mai cunoscuți designeri români, care s-a bucurat de-a lungul carierei sale în modă de succes atât pe plan autohton, cât și internațional. Cunoscutul designer avea 44 de ani și a fost găsit mort joi, 8 iunie, într-o locuință din Sectorul 2 al Capitalei, după cum au declarat surse judiciare. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la INML pentru efectuarea necropsiei, iar cazul a fost preluat de Serviciul omoruri. Conform surselor, cauza decesului ar fi fost sinucidere, însă acest lucru urmează să fie confirmat sau infirmat de rezultatul anchetei.

Decesul designerului Stephan Pelger, care a ales să-și pună capăt zilelor, a creat un val de tristețe în rândul celor care l-au cunoscut și nu numai. Despre Pelger se știa că se luptă cu probleme serioase, dar vestea a surprins pe toată lumea. Familia lui, deși învăluită în durere, a reușit să exprime verbal ceea ce resimte în aceste momente de profundă tristețe.

„Vestea morții iubitului nostru Steffi ne-a îndurerat profund și suntem copleșiți de valul de reacții din întreaga Românie și a lumei modei. De la o vârstă fragedă, dragul nostru Steffi a fost un om iubitor, cald, creativ și plin de viața. În ciuda dificultăților întâmpinate pe parcursul vieții, el a avut o copilărie și o adolescență protejată și, grație hărniciei și a poftei sale neobosite de a munci, a devenit un creator de modă recunoscut și apreciat. În ciuda succeselor sale, a rămas mereu cu picioarele pe pământ și s-a dăruit familiei și prietenilor săi.

Chiar dacă iubitul nostru Stefan ne-a părăsit atât de devreme, creațiile sale minunate și personalitatea sa iubitoare și generoasă sunt moștenirea ce va păstra memoria sa vie. Vei fi în inimile noastre pentru totdeauna, dragul nostru Steffi”, a transmis familia Pelger, pe Instagram.

Vestea morții lui Stephan Pelger a declanșat o serie de răspunsuri pline de emoție din partea personalităților și oamenilor care l-au cunoscut și cu care designerul a lucrat de-a lungul anilor. Toți s-au exprimat cu profundă uimire la aflarea acestei știri neașteptate.

Citește și:
Lily-Rose Depp, surprinsă în ipostaze romantice alături de partenera ei

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people