Când începe Love Island România, show-ul prezentat de Alina Ceușan. Anunțul este oficial

Love Island România, show-ul prezentat de Alina Ceușan, începe mai curând decât te așteptai!

Când începe Love Island România, show-ul prezentat de Alina Ceușan. Anunțul este oficial

Așteptarea a luat sfârșit, începe Love Island România! Show-ul fenomen care a încins imaginația întregului mapamond se lansează duminică, 1 octombrie, pe VOYO, iar din 2 octombrie, telespectatorii îl pot urmări, aproape de miezul nopții, pe PRO TV. 5 fete și 5 băieți vor intra în ce mai fierbinte aventură a vieții lor cu dorința de a găsi dragostea adevărată.

Show-ul care a cucerit milioane de telespectatori din toate colțurile lumii vine în România din 1 octombrie, pe VOYO, și a doua zi pe PRO TV. Alina Ceușan, prezentatoarea emisiunii, este gata să-i ducă pe cei 10 concurenți într-o vilă de lux, în Tenerife, unde o să trăiască o experiență de neuitat, plină de distracții și provocări, cu scopul final de a-și găsi jumătatea.

Alina Ceușan se simte pregătită să facă față acestei provocări datorită experienței acumulate în cei 11 ani de activitate pe social media. Faptul că a fost creatoare de conținut pe platformele online i-a oferit oportunitatea de a dezvolta abilități de comunicare și de a se familiariza cu interacțiunea cu publicul.

„Vestea cea mare e aici! Din 1 octombrie începe Love Island România, pe VOYO, iar din 2 octombrie, puteți urmări aventurile concurenților noștri pe PRO TV. Este un format nou, care ajunge în România după un succes răsunător în multe țări, precum Australia, Marea Britanie sau Statele Unite ale Americii, e genul de reality-show care trebuie savurat pe canapea, singur sau cu gașca. Sunt nerăbdătoare să văd cum vor trăi concurenții aventura vieții lor, timp de 2 luni, într-o vilă de lux din Tenerife, în căutarea dragostei, iar voi, cei de acasă, o să puteți interacționa aproape LIVE cu tot ce se întâmplă în casă prin ajutorul unei aplicații unice în România. Vă aștept să fiți alături de noi pentru că v-am pregătit un sezon incendiar!”, a spus Alina Ceușan, prezentatoarea emisiunii Love Island România.

Drumul spre jumătatea ideală nu va fi întotdeauna lipsit de probleme, iar provocările pe care le vor întâlni cei 10 concurenții, în fiecare zi, vor duce la răsturnări dramatice de situație. Love Island România e din 1 octombrie, pe VOYO, și începând cu 2 octombrie, aproape de miezul nopții, pe PRO TV.

Scopul emisiunii Love Island România este acela ca participanții să își găsească dragostea. Femeile și bărbații care s-au înscris și care au fost aleși în urma castingului vor sta într-o vilă de lux dintr-o locație exotică. Pe lângă încercarea lor de a descoperi cine este persoana cu care se potrivesc, vor avea parte și de câteva provocări pe parcursul show-ului.

Love Island este un format de televiziune care a cucerit milioane de telespectatori din peste 25 de țări – Australia, Marea Britanie, Grecia, Cehia, Finlanda, Israel, Olanda, Germania sau SUA sunt doar câteva dintre teritoriile unde acest show a făcut istorie.

Pe toată perioada show-ului, telespectatorii vor putea lua decizii pentru cuplurile din emisiune printr-o aplicație unică în România. Cum vor arăta provocările celor de acasă, dar și sistemul de votare a cuplului favorit, o să descoperim în curând. În România, la doar câteva zile de la anunțarea acestui format, mii de tineri și-au arătat interesul pentru a trăi experiența de neuitat Love Island.

Citește și:
Emily Blunt și John Krasinski, apariție rară cu cele două fiice ale lor la US Open

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people