Când începe Asia Express 2024 la Antena 1. Premiera maraton de 4 zile are loc mai devreme decât ne așteptam

Publicul așteaptă cu nerăbdare să vadă prin ce aventuri au trecut concurenții în competiția Asia Express.

Cel mai dur reality-show al momentului schimbă din nou continentul. Asia Express va duce nouă perechi de vedete pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Obiceiuri stranii și totuși spectaculoase, religii diferite, temperaturi ridicate și bariere lingvistice sunt doar câteva dintre provocările cu care s-au confruntat concurenții acestui sezon. Iată când începe Asia Express 2024.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache, sunt curajoșii care au pornit în acest sezon într-o nouă aventură la capătul lumii.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, aceștia vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a sezonului șapte. Drumul pe care îl vor parcurge va avea peste 7000 de kilometri, fiind pentru prima oară când se va întinde pe durata a 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

Când începe Asia Express 2024

Marea premieră va avea loc duminică, 1 septembrie, de la ora 20.00. Programul de difuzare rămâne cel bine cunoscut de telespectatori, duminica de la ora 20.00 și de luni până miercuri de la 20.30. Spre deosebire de celelalte sezoane, Drumul Zeilor a fost cel mai lung de până acum, având 11 etape în loc de 10.

De altfel, vedetele care au participat la noul sezon Asia Express au dezvăluit faptul că noul sezon va fi difuzat la Antena 1 în toamna acestui an, din luna septembrie, fără a anunța exact data.

Andrei Ursu a dezvăluit în primele declarații făcute după terminarea filmărilor că emisiunea va fi difuzată în toamna acestui an.

„Filmările pentru Asia Express s-au terminat, abia aștept să vedeți emisiunea în toamnă. Ce pot să zic eu este că a fost o experiență extraordinar de tare, iar ce mă bucură și mai mult este faptul că în astea două luni de când am plecat (…) piesa noastră a stat pe locul 1 pe radio tot timpul ăsta, am văzut acum. 8 săptămâni pe locul 1, este cel mai tare lucru care mi s-a putut întâmpla și abia aștept să ajung acasă, abia aștept să mă întorc la familie”, a mărturisit Andrei Ursu, pe InstaStory.

Cine ar fi câștigat Asia Express 2024

Filmările s-au terminat, așa cum fanii pot vedea și pe rețelele de socializare, însă au început să apară deja unele informații cu privire la echipele care nu au avut mare succes în Asia Express.

Potrivit Cancan.ro, prima echipă care ar fi părăsit emisiunea ar fi formată din Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu. Aceștia ar fi fost urmați de Victor Slav și iubita lui, Selina, dar și de Carmen Negoiță și sora ei, care nu au reușit să se impună în fața altor echipe concurente. Nici echipa formată din Adi Nartea și Cosmin Vîjeu nu s-a descurcat mai bine. Și aceștia ar fi fost eliminați.

În ceea ce privește echipele care au ajuns în finală, conform Cancan.ro, este vorba despre Anca Țurcașiu & Andreea Samson, Ioana State & Mane Voicu, Nicolai Tand & Sorin Brotnei.

Conform Cancan.ro, cele două echipe care s-au confruntat în marea finală sunt cele formate din Ioana State & Mane Voicu și Nicolai Tand & Sorin Brotnei. Iar echipa care și-a adjudecat titlul de câștigătoare a Asia Express 2024 este cea formată din chef Nicolai Tand & Sorin Brotnei, fostul membru al trupei Akcent.

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry revin pe Netflix. Ce seriale vor lansa Ducii de Sussex

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people