Când ar fi început, de fapt, problemele conjugale ale lui Ben Affleck și Jennifer Lopez. Ce au dezvăluit apropiații cuplului

Ben Affleck și Jennifer Lopez s-ar fi confruntat cu probleme în relație încă din luna de miere de la Lacul Como.

Când ar fi început, de fapt, problemele conjugale ale lui Ben Affleck și Jennifer Lopez. Ce au dezvăluit apropiații cuplului

Problemele relației dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez au început în luna de miere petrecută pe Lacul Como, Italia, spune o sursă familiarizată cu situația pentru Page Six.

Ben Affleck și Jennifer Lopez s-ar fi confruntat cu probleme încă din luna de miere

Luna de miere a cuplului a inclus numeroase ieșiri publice pline de gesturi romantice și cumpărături – și au existat, desigur, camere care au surprins totul, spre nemulțumirea actorului.

„El nu era mulțumit de paparazzi care îi urmăreau. Ea este un superstar internațional, iar el a acționat ca și cum ar fi fost o surpriză că ar fi fost urmăriți”, a declarat sursa.

Când nu se aflau în fața camerelor de luat vederi, „abia își vorbeau în ceea ce trebuia să fie cea mai fericită perioadă din viața lor. El a convins-o că el este un om schimbat, iar asta a durat foarte puțin timp”, a susținut sursa. Un alt insider a spus că Affleck și-a revenit în cele din urmă asupra iubirii lor reînnoite, odată ce sobrietatea lui „a început să se acomodeze cu normalitatea”.

Când au început să se vadă din nou, „el abia renunțase la alcool … Era într-o stare vulnerabilă, iar chimia lor a jucat un rol în asta … El era în această stare frenetică”, a spus sursa. Affleck a fost deschis cu privire la luptele sale cu alcoolul în trecut. Se pare că a revenit ultima dată la dezintoxicare în 2018.

Dragostea ar fi dispărut curând odată ce s-a adaptat la viața sa fără alcool. Affleck a început să tânjească după mai multă intimitate și nu a mai putut suporta nivelul de celebritate al lui Lopez, potrivit sursei.

El nu vrea anturajul și toată drama care vine cu asta în casa lui”, a spus sursa.

Între timp, surse au spus anterior că el a ținut cont de sentimentele lui J.Lo în timp ce relația lor s-a încheiat în primăvară. Sursele l-au descris ca fiind „foarte protector față de ea”, ceea ce a alimentat decizia sa de a nu depune actele de divorț.

Artista a depus actele de divorț

Din păcate, nu avea cum să treacă peste umilirea ei. „Ea este furioasă. El a umilit-o. El a fost cel care a inițiat împăcarea… Ea a făcut mare caz că el a fost iubirea vieții ei”, a declarat anterior o sursă.

Lopez și Affleck și-au reaprins idila în 2021, după ce și-au rupt logodna în 2004. Potrivit presei internaționale, Lopez a depus actele pro per, ceea ce înseamnă că a mers personal și fără avocat la tribunal. Depunerea actelor a avut loc în ziua ce marca aniversarea a doi ani de la fabuloasa nuntă pe care cei doi au avut-o în Georgia.

Jennifer Lopez a declarat în documente că renunță la orice fel de sprijin financiar din partea actorului după pronunțarea divorțului și a cerut judecătorului să îi respingă lui Affleck orice cerere de drepturi financiare.

Potrivit TMZ, starul din „Good Will Hunting” a cumpărat recent un conac de 20,5 milioane de dolari în cartierul Pacific Palisades din Los Angeles, în timp ce locuința conjugală a lui și a lui Lopez se află încă pe piață.

Citește și:
Cum arată acum Stella, fiica fostului cuplu Melanie Griffith & Antonio Banderas. Tânăra s-a logodit zilele trecute

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people