Camila Alves, soția lui Matthew McConaughey, detaliază experiența din zborul Lufthansa care a căzut sute de metri în gol

Camila Alves, soția actorului Matthew McConaughey, s-a numărat printre oamenii de la bordul zborului Lufthansa care a pierdut altitudine, șapte persoane ajungând la spital.

Camila Alves, soția lui Matthew McConaughey, detaliază experiența din zborul Lufthansa care a căzut sute de metri în gol

Turbulențe puternice au afectat un zbor al companiei Lufthansa care mergea din Texas în Germania, iar avionul a fost forțat să aterizeze de urgență. Între pasageri se număra și Camila Alves, soția actorului Matthew McConaughey, care a detaliat experiența haotică în urma căreia șapte pasageri au ajuns la spital.

Camila Alves se afla în zborul Lufthansa 469, afectat de turbulențe severe la 90 de minute de la decolare, iar modelul a detaliat felul în care aeronava a căzut în gol sute de metri, generând spaimă printre pasageri și echipaj. Incidentul s-a petrecut deasupra statului Tennessee, la puțin timp după ce pasagerii serviseră masa, iar Alves le-a arătat urmăritorilor ei cum recipientele acestora, dar și felurite alte obiecte erau aruncate haotic în întregul avion.

„În zbor azi noapte, avionul a căzut sute de metri, 7 oameni au ajuns la spital, totul zbura în toate direcțiile. Pentru a respecta intimitatea celor din jurul meu vă arăt doar obiectele, dar în avion a fost HAOS iar turbulențele continuau.”

Incidentul la care a fost martoră Camila Alves a ajuns să fie raportat de presa din întreaga lume, după ce avionul a fost direcționat să aterizeze de urgență pe Dulles Airport de lângă Washington D.C. Alves le-a mulțumit celor care i-au primit pe aeroport, adăugând și că urmează să se îmbarce într-un alt zbor.

Incidentul care a înspăimântat-o pe Camila Alves a fost relatat și de alți pasageri ai zborului, printre care Susan Zimmerman, care a acordat un interviu despre experiența la limită pentru show-ul Good Morning America. „Nu cred că vreunul dintre oamenii de la bord, incluzând echipajul, a mai trecut vreodată prin așa ceva. A fost șocant. A fost ca și cum ne-am fi mișcat în reluare. Vezi totul ca într-un film, vezi totul ridicându-se și deodată cade din nou.” Aceasta a declarat că a simțit o cădere de cinci secunde după care au urmat zguduiri ale aeronavei. Mai mult, aceasta a spus că pasagerii nu purtau, în mare parte, centurile de siguranță, pentru că semnul care le-ar indica să le poarte nu era aprins. Un specialist în zboruri a declarat pentru ABC News că astfel de incidente neașteptate constituie motivul pentru care piloții avertizează pasagerii să poarte în orice moment centurile, astfel încât să nu fie răniți în eventualitatea unor turbulențe majore.

Dramaticul moment la care a luat parte și Camila Alves vine la câteva luni după ce aceasta a suferit un alt incident, o cădere pe scări care i-a afectat gâtul.

Citește și:
Soția lui Ed Sheeran, Cherry Seaborn, a fost diagnosticată cu o tumoră

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people