Camelia Potec și-a botezat fetița. Fosta înotătoare a organizat evenimentul în secret

Camelia Potec și-a botezat în secret fetița.

Camelia Potec și-a botezat fetița. Fosta înotătoare a organizat evenimentul în secret

În 2023, Camelia Potec a devenit mamă pentru a doua oară. Fosta înotătoare și președinta Federației Românie de Natație și Pentatlon Modern este căsătorită cu omul de afaceri Sebastian Tudor, alături de care mai are o fiică, pe nume Caelia-Ioana.

În luna noiembrie, Camelia Potec și-a anunțat cu multă bucurie urmăritorii că a devenit din nou mamă. Fosta înotătoare a născut o fetiță de nota 10 și a făcut publice o serie de imagini emoționante cu bebelușul, dar și cu soțul ei, Sebastian Tudor. Cu ocazia asta, președinta Federației Românie de Natație și Pentatlon Modern a mărturisit faptul că în cazul ei recuperarea a durat mai mult, însă, și-a liniștit fanii și a precizat că starea ei de sănătate este una bună. 

„Să ne trăiești sănătoasă, noua noastră minune! După aproape 2 săptămâni, vă anunțăm că suntem bine amândouă. (…) Am născut o fetiță de nota 10, frumoasă și puternică. Din păcate, recuperarea mea a durat puțin mai mult. Din fericire, sportul m-a învățat să fiu puternică și să am răbdare. Acum sunt 💪. Vă mulțumim tuturor pentru sprijin, mesaje, încurajări și pentru toată dragostea transmisă. Suntem recunoscători pentru tot! Vă îmbrățișăm și vă dorim să fiți bine, oriunde v-ați afla”, se arată în mesajul transmis de Camelia Potec pe contul personal de Instagram.

Camelia Potec este discretă în ceea ce privește viața ei personală, așa că nu este tocmai surprinzător faptul că a organizat botezul fetiței sale în secret. Fosta înotătoare s-a preocupat ca micuța Celia Gabriela să aibă un eveniment fabulos, care a avut loc în weekend-ul ce tocmai a trecut. Nașa fetiței sale este Gabriela Szabo, fosta multiplă campioană la atletism și totodată cea care a creștinat-o și pe Caelia-Ioana, prima fiică a Cameliei Potec. Printre alte persoane invitate la botez, s-a remarcat Elisabeta Lipă, președinta Agenției Naționale pentru Sport.

Foto: Spynews.ro

Camelia Potec a vorbit despre cum a fost în cazul ei recuperarea după cea de-a doua naștere. Fosta înotătoare a mai spus și cum s-a adaptat fiica ei cea mare, Caelia-Ioana, în vârstă de 5 ani, la ideea că mai are o soră. 

„Mi-am revenit un pic mai greu. Cea mică a fost măricică, pot să spun că este foarte puternică. Am avut niște probleme fizice, mi-a lăsat un pic de dezastru în urma ei în burtică. Am rămas la fel de puternică și mă refac ușor. Nu prea se atinge (n.r. fiica ei cea mare), îi este puțin frică de cea mică. Este adevărat că a devenit puțin geloasă, dar nu pe ea, pe noi mai mult”, a spus Camelia Potec la Antena Stars, citată de spynews.ro

Camelia Potec a dezvăluit în luna iulie a anului 2023 că este însărcinată. Fosta înotătoare a precizat că și-a dorit să anunțe public faptul că va deveni mamă pentru a doua oară abia după ce se asigură că totul este în regulă cu sarcina ei. 

„Încep săptămâna prin a confirma că sunt însărcinată cu cel de-al doilea copil. Iubesc copiii și am simțit cât de binecuvântată sunt atunci când a venit pe lume Caelia-Ioana. De atunci, mi-am dorit pentru ea o surioară sau un frățior. Iată că astăzi, la cei 41 de ani ai mei, visul de a rămâne din nou însărcinată, s-a îndeplinit. Am decis să nu anunț până în acest moment pentru a mă proteja și a fi sigură că totul este bine. Nu mi-a fost deloc ușor in primele 2 trimestre de sarcină. Acum, totul este ok! Am intrat în ultimul trimestru! Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere și îmi cer scuze celor cărora nu am putut să le confirm când m-au întrebat”, a povestit Camelia Potec pe Instagram. 

Citește și:
Cătălin Scărlătescu, prima imagine după ce s-a fotografiat pe patul de spital cu un ochi bandajat. Cum arată acum

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people