Calvin Klein și partenerul său, Kevin Baker, apariție inedită în Los Angeles

Calvin Klein și Kevin Baker au fost văzuți pentru prima oară împreună în 2016.

Calvin Klein și partenerul său, Kevin Baker, apariție inedită în Los Angeles

Calvin Klein, în vârstă de 80 de ani, și iubitul său, Kevin Baker, în vârstă de 35 de ani, au fost surprinși săptămâna aceasta în Los Angeles, California. Cei doi au fost fotografiați de paparazzi în timp ce se îndreptau spre restaurantul Turners Cafe, unde au luat prânzul și au jucat șah. Apoi, Calvin și Kevin au mers la o sală de sport pentru a se antrena.

Pentru plimbare, amândoi au ales ținute lejere, Calvin Klein purtând o bluză într-o nuanță de gri deschis, o pereche de pataloni bej și pantofi sport albi. Kevin Baker a optat pentru o ținută all black, pe care a accesorizat-o cu o pereche de teniși Converse.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Calvin Klein și Kevin Bakenu au abordat niciodată public relația lor, dar au fost văzuți împreună în ultimii ani. În ciuda diferenței de vârstă de 45 de ani, cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată și nu se sfiesc să se afișeze. Cei doi și-au făcut prima apariție publică împreună în 2016, pe covorul roșu la Gala de toamnă a Teatrului American de Balet.

Calvin Klein s-a despărțit de fostul său iubit, starul Nick Gruber, în ianuarie 2012, după doi ani de relație. În perioada despărțirii lor, Gruber a vorbit sincer despre relația sa cu designerul în decembrie 2012, dar mai târziu a lansat o carte de dezvăluiri și un reality show după ce s-a mutat la Los Angeles. Modelul a fost internat la o clinică de reabilitare din Arizona după despărțire, după ce a fost arestat pentru posesie de cocaină. La vremea respectivă au persistat zvonuri potrivit cărora Calvin ar fi plătit pentru reabilitare și l-ar fi dus acolo cu un avion privat.

„Calvin se simte foarte protector față de el. În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat și a tot ceea ce a făcut, încă îl iubește pe Nick”, a declarat o sursă pentru Page Six la vremea respectivă.

Citește și:
Cara Delevingne și iubita sa, Minke, surprinse în ipostaze tandre la Wimbledon

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people