Cadoul surprinzător primit de Theo Rose de la mama lui Anghel Damian, la scurt timp după ce a născut

După ce a născut, Theo Rose a primit un cadou inedit de la Anca Damian, mama partenerului ei.

Cadoul surprinzător primit de Theo Rose de la mama lui Anghel Damian, la scurt timp după ce a născut

Theo Rose a născut un băiețel perfect sănătos pe 14 iunie 2023. Artista și partenerul ei, Anghel Damian, au devenit părinți pentru prima dată. Cei doi au ales de ceva timp ce nume va purta copilul lor, și anume Sasha Ioan

La puțin timp după ce a născut, artista a făcut câteva declarații sumare pe contul ei de Instagram. 

„E aici! Îl țin în brațe. E superb! Mulțumesc tuturor pentru grijă! Mă refac puțin și vă povestesc. Doamne ajută!”, a fost mesajul transmis de Theo Rose pe Instagram.

Deși și-ar fi dorit să aibă o naștere naturală, Theo Rose a primit vești neașteptate de la medici. I s-a spus că bebelușul are cordonul ombilical în jurul gâtului și este prea mare pentru a fi adus pe lume în mod natural. Medicul care a monitorizat sarcina cântăreței a recomandat o naștere prin cezariană. Într-o intervenție în direct prin Skype în emisiunea „La Măruță” de la PRO TV, artista a spus cum se simte după ce a născut. 

Sunt brici, foarte bine, nici nu visam că o să fie așa bine. La 9:17 minute, am născut prin cezariană, în cele din urmă pentru că așa mi-a indicat doamna doctor. A fost o sarcină relaxantă, o naștere la fel, am avut o liniște pe care nu-mi imaginam că o să o am. Eu 9 luni de zile m-am pregătit să nasc natural și cu puțin timp înainte au sezisat niște riscuri și a trebuit să luăm o hotărâre ca să fie bine pentru copil. Sunt fericită tare, a început să gângurească pe aici, are ochii tatălui lui. Are 3 kg 800 și 54 de cm. E perfect!, a povestit artista.

Cu ocazia asta, Theo Rose a dezvăluit faptul că mama lui Anghel Damian, regizoarea și producătoarea Anca Damian, i-a dăruit un cadou special pentru fiul ei, Sasha Ioan.

„Am primit de la mama lui Anghel, de la bunica lui Sasha, o pietricică cadou din Africa de Sud, e prețioasă. Ea știe că face acolo niște cercetări pentru animațiile pe care le filmează. E o piatră care să-i poarte noroc, să-l protejeze. Au intrat toți plângând (n.r. părinții). El e emoționat (n.r. Anghel Damian), nu îndrăznește să-l ia prea mult în brațe.”

Foto: captură YouTube La Măruță

Theo Rose a fost copleșită de emoții în momentul în care l-a văzut pentru prima dată pe băiețelul ei, Sasha Ioan.

„E cu totul și cu totul altceva. În ultima vreme îmi imaginan momentul ăsta în fel și chip, când o să-l văd pentru prima oară. Dar nu se compară, atunci când îl vezi și îl iei în brațe parcă ești pe altă lume. Am înțeles și eu ce au simțit toți părinții când și-au văzut copiii prima dată. Povestește lumea și îi crezi pe toți pe cuvânt, dar până nu trăiești, nu realizezi”, a spus Theo Rose în emisiunea „La Măruță” de la PRO TV.

Citește și:
Cum a apărut Andreea Bălan pe internet în compania presupusului ei nou iubit. Artista pare mai fericită ca oricând

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people