Cadoul surprinzător pregătit de Ramona Bădescu pentru fiul ei, Ignazio, care a împlinit 5 ani: „El este iubirea vieții mele”

Ramona Bădescu are parte de o mulțime de bucurii atât în viața personală, cât și profesională.

Ramona Bădescu formează din 2017 un cuplu alături de Fabio Cali, un om de afaceri de origine italiană. Cei doi sunt logodiți și au împreună și un băiat, pe nume Ignazio, care a venit pe lume în luna septembrie a anului 2019.

Ramona Bădescu a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 51 de ani, iar această veste a luat prin surprindere pe toată lumea, deși în trecut și-a făcut publică dorința de a avea un copil alături de partenerul ei. Vedeta locuiește de mai bine de 30 de ani în Italia, însă obișnuiește să vină des în România. De acum înainte, însă, Ramona Bădescu va mai avea un motiv pentru care să se întoarcă în țară, pentru că a pus bazele unei afaceri în București, fiind vorba despre o pinserie. Actrița a făcut o serie de declarații despre lansarea acestei afaceri. 

„După 34 de ani de trăit în Italia, unde am încercat de fiecare dată să vorbesc despre bucătăria românească, acum îmi doresc să introduc și în România nu doar un produs în sine, ci un concept adevărat italienesc numit pinsa. Pinsa are 2000 de ani vechime ca produs, căci romanii puneau acest aluat în cuptoarele lor pentru a vedea gradul de încălzire al acestora și pentru a face pâine. În zilele noastre, pinsa s-a reîntors în Italia în mare forță, datorită calității ei nutriționale, dar și a compoziției speciale a aluatului. Eu am un slogan: pinsa nu e pizza, iar pizza nu e pinsa!”, a declarat Ramona Bădescu pentru Click!

Afacerea Ramonei Bădescu a fost lansată pe 17 septembrie, în aceeași zi în care fiul ei, Ignazio, a împlinit 5 ani. Vedeta nu a putut fi prezentă în Italia pentru aniversarea celui mic, însă și-a propus ca această afacere să i-o lase drept moștenire fiului ei. 

„Copilul meu crește văzând cu ochii. Pe 17 septembrie, Ignazio împlinește 5 anișori și tocmai de aceea am decis să lansez în această zi și pinseria. Este cadoul meu pentru el! Mai mult, și asociata mea, Cristina, aniversează 25 de ani de căsnicie tot pe 17 septembrie. Suntem două femei antreprenor ambițioase, care ne-am unit forțele. Iar, băiatului meu chiar îi place pinsa! El a rămas însă în Italia pentru că este la grădiniță, în timpul săptămânii. O să-l sun și o să-l felicit de ziua lui chiar de la deschiderea pinseriei. O să-l văd și pe el cum taie tortul și o să-i cânt „La mulți ani!”. La 50 de ani, Dumnezeu mi-a făcut cadou acest miracol: Ignazio! El este iubirea vieții mele! Patru ani de zile i-am oferit exclusivitate. I-am cântat, i-am povestit, i-am gătit, m-am dedicat în totalitate rolului de mamă, care este un rol foarte dificil”, a adăugat Ramona Bădescu pentru sursa citată. 

Ramona Bădescu a vorbit acum ceva timp pentru Antena Stars despre povestea de dragoste pe care o trăiește departe de lumina reflectoarelor alături de Fabio Cali. Actrița a dezvăluit cum a fost cucerită de partenerul ei.

„Lucrez în lumea spectacolului și discreția cred că este o calitate, dar și un defect. Mi-am trăit viața intimă în afara reflectoarelor. Lucrurile le-am ținute intime și ascunse, dar îmi face plăcere să spun că Fabio e un om minunat, care m-a cucerit cu greu. Suntem două persoane mature, el este cu un an mai mare, iar la vârsta asta, cu experiența de viață pe care o ai, nu e ușor să te mai îndrăgostești, dar uite că el a reușit, cum reușește în tot.”

În cazul celor doi, nu a fost vorba despre o dragoste la prima vedere. Vedeta a povestit cu mai multe ocazii faptul că inițial nu s-au plăcut. Ramona Bădescu a dezvăluit ce impresie și-a făcut despre Fabio Cali atunci când l-a cunoscut.

„Pe Fabio nu l-am suportat. L-am văzut la un eveniment, la Roma, și mi s-a părut atât de plin de el, de puternic, era și într-un costum turcoaz, albastru, m-am speriat. Ni s-a făcut cunoștință, am vorbit 2-3 minute, mi s-a părut prea plin de el.”

Ramona Bădescu și partenerul ei au început ulterior să vorbească când amândoi treceau printr-un moment dificil.

„Ne-am întâlnit apoi întâmplător, dimineața, în fața unui loc. Eram nefardată, îmbrăcată simplu și eram și foarte tristă că se întâmplase un eveniment trist (…) În momentul acela am început să povestim despre persoana respectivă (n.red. – care s-a stins din viață) și ne-am cunoscut mai bine”, a declarat Ramona Bădescu pentru sursa citată.

Citește și:
De ce s-a destrămat prietenia dintre Andreea Bălan și Andreea Antonescu, după participarea la America Express: „Am plâns una pe umărul celeilalte…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people