Cadoul primit de invitații de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle este vândut pe Ebay

Doar după trei zile de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, o pungă regală oficială de cadou a fost vândută pe Ebay.

Cadoul primit de invitații de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle este vândut pe Ebay

O persoană cu numele de utilizator ClaireOliver87 a vândut produsele primite la eveniment: o sticlă cu apă de primăvară de la Wndsor Castle, un magnet de frigider, un bănuț mare de ciocolată, biscuiți, un badge de spectator, un sticker de parcare, o felicitare, o hartă și un program al zilei și geanta din material textil. Gențile din pânză au fost inscripționate cu inițialele cuplului regal și au fost oferite celor 1200 de invitați non-VIP ce au stat la poarta Capelei St. George.

Nu la foarte mult timp după nunta celor doi, în jur de 25 de persoane și-au vândut cadourile între 25-420 de lire. Însă o vânzare a atins suma record de 21, 400 de lire.

Invitații au sosit pentru a admira cele 600 de VIP-uri printre care familia Clooney, Beckam, Elton John, Oprah Winfrey și Serena Williams. Cele 1200 de persoane au avut ocazia să vadă mult așteptatul sărut al cuplului regal la ieșirea din Capelă. Mulți dintre ei se gândiseră deja să-și vândă cadoul deoarece au postat pozele cu geanta de pânză și castelul în spate. Unul dintre utilizatori a scris: „Cumpără o bucățică de istorie pentru a celebra un moment special pentru Marea Britanie și pentru familia regală.'

Citește și:
Ce cadouri au primit invitații de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Text: Smaranda Olariu
Foto: Arhiva Revistei ELLE, Instagram, Daily Mail

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people