Cabral revine în televiziune? Anunțul făcut de Andreea Ibacka: „Este greu de pensionat”

Andreea Ibacka a dezvăluit detalii inedite despre perioada în care Cabral și-a luat o pauză din televiziune.

Cabral revine în televiziune? Anunțul făcut de Andreea Ibacka: „Este greu de pensionat”

După ce a încheiat filmările show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Cabral a anunțat că va lua o perioadă de pauză de la televiziune, toată lumea fiind surprinsă de decizia sa. Cu toate acestea, la câteva luni de la vestea dată de prezentatorul TV, soția sa a făcut o declarație prin care i-a pus pe fani pe gânduri.

După ani buni în lumina reflectoarelor și pe micile ecrane, Cabral anunțase la începutul lunii decembrie că își va lua o pauză nedeterminată din televiziune. Ba mai mult, actorul nu a mai fost nici la fel de activ pe rețelele de socializare, însă a păstrat legătura cu internauții. Soția sa, Andreea Ibacka, a dezvăluit în cadrul unui interviu inedit că partenerul ei nu a stat deloc degeaba în toată această perioadă și s-a dedicat altor proiecte.

Andreea Ibacka, dezvăluiri inedite despre Cabral

Andreea Ibacka a precizat că soțul ei nu a stat pe loc în toată această perioadă și se concentrează mult mai mult pe familie și pe creșterea copiilor. Ba mai mult, acesta s-a ocupat de proiecte personale și de treburi administrative, profitând de timpul pe care îl are. Totuși, în ceea ce privește o posibilă revenire pe micul ecran, soția actorului a spus că îl va lăsa pe el să dea veștile.

El este greu de pensionat și nu vreau eu să dau așa prea multe din casă pentru că sunt veștile lui. Dar să nu credeți că el se plictisește s-a apucat de croșetat. El nici în perioada asta nu a stat locului, practic. Nu te gândi că a stat. S-a dedicat altor proiecte personale, s-a încărcat de noi, de casă, de tot ce aveam de făcut. Spre exemplu, acum l-am lăsat să-mi elibereze toată casa, curtea, mai sunt fel de fel de lucruri administrative, de care nu ai timp atunci când ești în platou de dimineața până seara. Revine el cu vești și pe partea aceasta”, a spus Andreea Ibacka, conform ego.ro.

Cabral Ibacka a oferit în cadrul unui interviu pentru Click! mai multe detalii despre motivul pentru care și-a dorit să facă o pauză de la televiziune. Așa cum spunea și el, timpul petrecut cu familia este cel mai important și a dorit să fie mai mult alături de copii.

„Trebuie să iau o pauză, pentru că simt nevoia, că sunt om. Nu mă consum, dar mă uzez. Şi simt că a venit momentul să stau, acasă, cu mine. Să învăţ să fac clătite şi nu glumesc. Şi nu am mai spus altcuiva asta. Să stau, acasă, să fac clătite, să iau eu copiii de la grădiniţă sau de la liceu, după caz. Simt nevoia de o perioadă de pauză, nu ştiu, un an…

Citește și:
Reacția Shakirei după ce Pique și-a recunoscut relația cu Clara Chia Marti

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people