Cabral, reacție inedită în urma unui mesaj primit de la mama sa. Ce a dezvăluit despre familia lui

Cabral a povestit o situație amuzantă dintre fiica lui și mama sa, cele două urmând acum cursuri de sport împreună.

Cabral, reacție inedită în urma unui mesaj primit de la mama sa. Ce a dezvăluit despre familia lui

Cabral Ibacka este printre cei mai cunoscuți și apreciați oameni de televiziune din showbiz-ul autohton. Acesta se poate mândri cu o carieră de succes, dar mai ales cu o familie frumoasă. Prezentatotul TV și soția sa, Andreea Ibacka, au împreună doi copii superbi, iar cei doi nu se sfiesc să ofere detalii legate de familia lor.

Prezentatorul i-a amuzat pe fanii de pe rețelele de socializare cu ultimele sale dezvăluiri. Cabral a postat pe pagina sa de Facebook o captură de ecran dintr-o conversație cu mama lui ce a stârnit râsete printre internauți. Prezentatorul de la PRO TV a dezvăluit că mama sa este acum colegă la un curs de sport cu nepoata ei, Namiko.

Cabral, dezvăluiri inedite despre familia sa

Cabral s-a amuzat teribil de această situație, mai ales că mama lui este determinată să îi calce pe urme nepoatei sale în sala de sport. Ba mai mult, prezentatorul TV a povestit și că el a fost coleg de facultate chiar cu părinții lui, aceștia urmând cursurile celei de-a doua facultăți. Astfel, Cabral nu rămâne complet surprins de ambiția mamei sale de a-și găsi tot timpul noi activități, mai ales pentru a le realiza cu cei dragi.

„Mama îmi scrie azi că e colegă de antrenament cu… nepoată-sa. Iar a’ mică, Namiko, face mișto de ea. Și-apoi mi-am adus aminte cum am fost eu coleg de facultate, de an și grupă, cu mama și tata. Ei la a doua facultate, eu la prima… Familie de nebuni…”, a transmis Cabral.

Astfel, mama prezentatorului nu se lasă descurajată de trecerea timpului și este mereu la curent cu noutățile. Acum, aceasta merge la antrenamente fizice alături de nepoata sa, Namiko, deși a recunoscut că febra musculară i-a cam pus piedici. Cu toate acestea, fiica lui Cabral își încurajează bunica să nu renunțe, fiind un spirit competitiv.

Citește și:
Jennifer Aniston, mărturisiri emoționante despre încercările de a deveni mamă

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people