Cabral, primele declarații după ce au apărut imagini cu el, alături de o altă femeie: „Știe și ea asta”

Cabral a oferit primele declarații despre imaginile care au apărut în presă cu el și o femeie.

Cabral a oferit primele declarații după ce în presă au apărut imagini noi cu el și o altă femeie. Prezentatorul de la PRO TV a clarificat situația și a explicat ce s-a întâmplat cu adevărat.

De 1 Mai, Cabral a petrecut într-un club exclusivist din Mamaia, în timp ce soția sa, Andreea Ibacka, a rămas acasă cu cei doi copii. În club, prezentatorul de la PRO TV a fost văzut în compania unei femei șatene misterioase, iar ulterior au plecat împreună cu același taxi. Cabral a clarificat acum că femeia respectivă este o bună prietenă, căsătorită, iar soțul ei este un apropiat al prezentatorului.

Cabral, clarificări în urma imaginilor apărute cu o femeie

În urma speculațiilor apărute în presă, Cabral a luat atitudine și a oferit explicații în privința imaginilor cu el și femeia necunoscută.

„Acum ceva zile am apărut la ziar că sunt foc pe șatene. Așa e, îmi place mult de prietena mea Cori, șatena. Dar la fel de mult îmi place de bărbat-su Marius, că e băiat mișto și de viață. Acum văd că se întreabă dacă are picioare frumoase… Sunt însurat, așa-i, cu o femeie despre care eu cred că e foarte frumoasă. Și pot spune fără apăsări că… Da, Claudia Neghină are niște picioare superbe! Dar știe și ea asta, nu m-a întrebat niciodată în vreo 26 de ani de când o știu… (nu știu de ce nu-i pot da TAG, poate îi dă cineva în comentarii, mersi!) Oricum, o fi bine că după ce faci un copil primești titlul de blondisancă (ce-o fi asta n-am de unde să știu…)? Oare cum o fi dacă colega mea de apartament n-ar avea încredere în ea sau în noi? Ar fi ieșit niște probleme în familie? Probabil că ar fi ieșit. Nu e cazul, ne luăm la mișto pe whatsapp… că așa sunt eu, mai ispitat”, a scris Cabral pe rețelele de socializare.

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut în 2007, atunci când erau colegi într-o telenovelă românească, și s-au căsătorit în anul 2011. Au împreună doi copii, pe Namiko și pe Tiago, iar prezentatorul TV mai are o fată, care locuiește în Olanda, pe nume Inoke, din mariajul cu fosta lui soție, Luana Mitran.

Votează-ți aici favoriții la ELLE New Media Awards 2024 și câștigă super premii!

Andreea Ibacka a vorbit fără rețineri despre soțul ei, Cabral. Actrița a făcut confesiuni sincere despre căsnicia cu partenerul ei de viață.

„A mers la niște cursuri de PR recent! (râde) Serios, într-adevăr avem și activitățile noastre separate. Cred că este important să avem libertate și încredere. Și eu mai plec cu fetele, dar și el mai pleacă cu băieții! Mai mult ca mine! (râde). În general, nu avem o problemă cu chestia asta și nu avem scandal acasă. Pe noi ne-a ajutat, ne-a ținut împreună atâția ani. (n.red. umorul) Dar nu este o rețetă pe care eu să o predau mai departe, nu funcționează la toată lumea. Inclusiv pe noi ne mai trag prietenii de mânecă și ne întreabă: ‘Nu te-ai supărat că a zis despre tine că porți pantaloni de instalator prin casă și nu ești sexy?’. Nu, nu m-am supărat! Sau: ‘El nu s-a supărat pentru că ai zis că este bătrân?’. Nu, știe și el că e bătrân!”, a povestit actrița pentru EGO.ro.

Citește și:
Lidia Buble, surprinsă în ipostaze romantice alături de iubitul ei, Horațiu Nicolau. Gestul elegant făcut de omul de afaceri

Foto; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people