Cabral, moment inedit în supermarket. Cu ce situație s-a confruntat prezentatorul TV: „Stânjenit”

Cabral a povestit un moment neașteptat petrecut într-un supermarket din București.

Cabral, moment inedit în supermarket. Cu ce situație s-a confruntat prezentatorul TV: „Stânjenit”

Cabral a povestit pe rețelele de socializare că a experimentat o situație jenantă într-un supermarket din București. În ceea ce-l privește, prezentatorul TV este cunoscut pentru simțul umorului, care l-a condus adesea la situații amuzante. În această ocazie, prezentatorul PRO TV a fost însoțit de fiica sa cea mică, Namiko, la cumpărături, unde a avut parte de o situație jenantă.

Cabral a vorbit pe pagina sa de Facebook despre o situație neobișnuită petrecută într-un supermarket din București. Soțul Andreei Ibacka a fost complimentat de o doamnă care se afla în fața lui la coada la casa de marcat. Ce s-a întâmplat mai departe a fost cu adevărat surprinzător și neașteptat.

Cabral, moment stânjenitor la supermarket

Prezentatorul TV a ajuns să fredoneze ultima melodie a lui Connect-R chiar aproape de urechea doamnei care l-a complimentat.

„M-a nenorocit Connect-R! Mă pun la coadă. În fața mea o doamnă pe la vreo 35, așa, drăguță. Se întoarce o dată spre mine, zâmbește. Zâmbesc și eu, spun politicos:

– Bună dimineața!

Îmi răspunde la fel.

După un minut se întoarce iar spre mine. Îmi zâmbește iar și spune:

– Faci copii foarte frumoși.

Zâmbesc și eu, ușor stânjenit, îi mulțumesc.

Mai trec 30 de secunde, se întoarce din nou și zice:

– Să nu înțelegi greșit, nu vreau copii cu tine…

Dau din cap a prost, nu luasem în calcul o eventuală propunere, că știu cum se fac și mă cam grăbesc spre muncă… plus că aveam pe mine chiloții ăia jerpeliți.

Trec încă 30 de secunde și – după ce m-a terorizat Namiko cu 800 de repeat-uri – îmi vine Connect-R în cap.

Așa că în timp ce mă aplec să pun rucsacul jos, deci ajung cu gura relativ aproape de urechea doamnei, fredonez inconștient, mult prea tare:

– Hai lasă-mă să te ating, ting, ting, ating, ting, ting… pe piele!

Na, să mă mai creadă cineva că sunt băiat cuminte…! 😮

Cabral Ibacka a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când, la finalul anului trecut, a anunțat că va face o pauză de la televiziune. Ei bine, după ce a stat departe de televiziune câteva luni, prezentatorul s-a întors pe micile ecrane, spre bucuria fanilor. 

„Iată că după o pauză de câteva luni ne întoarcem, la aceeași oră, cu același Ce Spun Românii. Ne-a prins bine pauza, revenim cu mai multă energie, cu familii și mai simpatice, cu întrebări… și mai nebune. Dar nu numai. Când am intrat în pauză, ne-a luat prin surprindere faptul că cei de-acasă au făcut un frumos tărăboi. Nu ne așteptam la așa manifestare de dragoste, la atâtea complimente și solicitări de a reveni pe sticlă. Ne onorează și ne responsabilizează enorm cele scrise de oameni în perioada asta și, mai presus de toate, ne fac să revenim la 18:00 cu sentimentul că munca noastră este apreciată. Sper să fie bine, suntem gata să aflăm cu toții, cu zâmbetul pe buze, ce spun românii…”, a spus Cabral.

Citește și:
Imaginea emoționantă publicată de Smiley pe rețelele de socializare: „Împreună cu voi'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people