Cabral Ibacka și Lili Sandu, schimb de replici neașteptat la TV

Cabral și Lili Sandu au avut un schimb de replici neașteptat în direct la TV. Ce și-au spus cei doi?

Cabral Ibacka și Lili Sandu, schimb de replici neașteptat la TV

Cabral și Lili Sandu au surprins pe toată lumea cu schimbul lor de replici pe care l-au avut în direct, la TV.

Cabral Ibacka se numără printre cei mai carismatici prezentatori TV de la noi și este recunoscut pentru simțul umorului. Acesta a fost invitat recent în emisiunea „Vorbește Lumea”, prezentată de Lili Sandu, Bogdan Ciudoiu și Shurubel. În cadrul ediției de pe 15 martie, prezentatorul show-ului „Ce spun românii” le-a făcut o surpriză colegilor lui și le-a adus produse de patiserie în platou. Ulterior, a urmat un schimb de replici între Cabral și Lili Sandu, care a dorit să-i pună câteva întrebări invitatului. 

„Păi dacă n-aveți sunetist nu-i vina mea”, i-a spus Cabral Ibacka prezentatoarei emisiunii Vorbește Lumea, când și-a dat seama că nu se aude în platou. „Auzi, dar pe mine când mă inviți la emisiunea ta? Că eu te-am invitat la emisiunea mea, ca să zic așa”, l-a întrebat Lili Sandu pe Cabral. Răspunsul din partea prezentatorului TV nu s-a lăsat așteptat: „N-am avut emisiune cu femei perfecte. Dar o să facem.”

După o pauză de câteva luni de la televiziune, Cabral Ibacka s-a întors din martie pe micile ecrane în rolul de prezentator al show-ului „Ce spun românii.”

„Iată că după o pauză de câteva luni ne întoarcem, la aceeași oră, cu același Ce Spun Românii. Ne-a prins bine pauza, revenim cu mai multă energie, cu familii și mai simpatice, cu întrebări… și mai nebune. Dar nu numai. Când am intrat în pauză, ne-a luat prin surprindere faptul că cei de-acasă au făcut un frumos tărăboi. Nu ne așteptam la așa manifestare de dragoste, la atâtea complimente și solicitări de a reveni pe sticlă. Ne onorează și ne responsabilizează enorm cele scrise de oameni în perioada asta și, mai presus de toate, ne fac să revenim la 18:00 cu sentimentul că munca noastră este apreciată. Sper să fie bine, suntem gata să aflăm cu toții, cu zâmbetul pe buze, ce spun românii…”, a spus Cabral despre revenirea lui în fața telespectatorilor. 

Citește și:
Mesajul transmis de fosta soție a lui Andrei Aradits cu doar câteva zile înainte ca actorul să anunțe că au divorțat

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people