Cabral Ibacka, mândru de realizările fiicei sale, Inoke. Tânăra trăiește de trei ani în Olanda: „Când ești părinte, te gândești”

Cabral Ibacka se declară un tată foarte mândru de realizările fiicei sale, care locuiește de trei ani în Olanda.

Cabral Ibacka, mândru de realizările fiicei sale, Inoke. Tânăra trăiește de trei ani în Olanda: "Când ești părinte, te gândești"

Cu emoție în glas, Cabral Ibacka a vorbit despre fiica sa cea mare, Inoke, care s-a mutat în Olanda acum trei ani. Prezentatorul se declară un tată foarte mândru de ea și de cum se descurcă într-o țară străină. Recent, Cabral s-a întors dintr-o călătorie în Olanda, unde fiica lui locuiește de ceva timp. Alături de Andreea Ibacka și cei doi copii ai lor, Namiko și Tiago, prezentatorul de la PRO TV a petrecut momente unice împreună cu cei trei frați, reuniți într-un cadru special.

Cabral Ibacka, un tată mândru de copiii lui

Inoke are acum 21 de ani și a ales să își continue studiile în Olanda, urmând specializarea în Științele Comunicării. Cabral Ibacka vorbește cu mândrie despre fiica sa cea mare, fiind încântat de evoluția ei frumoasă și implicarea în tot ceea ce face. Recent, prezentatorul TV a declarat că fiica lui este într-o perioadă în care ia în considerare dacă să meargă mai departe cu facultatea aceasta sau să ia o pauză.

„Inoke face 21 de ani. Este, era studentă la Științele Comunicării. Acum se gândește dacă merge mai departe sau dacă ia o pauză și reia după aceea. Și-a găsit un loc de muncă foarte frumos, e afară, e plecată în Olanda. E foarte bine”, a spus Cabral Ibacka pentru unica.ro.

De 3 ani, fiica cea mare a prezentatorului de la PRO TV, Inoke, s-a stabilit în Olanda, iar Cabral este extrem de mândru de ea. Prezentatorul TV apreciază curajul și determinarea fiicei sale de a se muta într-o țară străină și de a începe o nouă etapă în viața ei. Fiica lui i-a spus că nu mai are nevoie de sprijin financiar din partea lui, deoarece și-a găsit un loc de muncă și se descurcă foarte bine singură.

„Știi cum e când ești părinte și te gândești: ce s-o alege de piticii ăștia de îi facem noi? Ce s-o alege? Cum o fi ca om? Cum o merge prin viață? Sunt foarte liniștit. E stabilită acolo, și-a luat drumul străinătății. Mi se pare simpatic că eu o viață întreagă am vorbit: da, e de mers pe afară, e de făcut, e de dres, dar nu am putut niciodată să plec din România, nu am putut. Am avut unde, am avut cu cine, am avut când, am avut cum, m-a ținut tot, nu că ceva, m-au ținut toți și toate. Inoke e plecată de 3 ani, facultatea acolo a început-o. Îi și place, se și dezvoltă mișto, a înțeles foarte bine mersul și ritmul, e bine, e ce trebuie”, a povestit Cabral pentru sursa mai sus-menționată.

În urmă cu câteva săptămâni, Cabral Ibacka a povestit că a primit un mesaj de la fiica sa, Inoke, prin care îi comunica faptul că nu mai are nevoie de sprijin financiar din partea lui. Prezentatorul de la PRO TV a realizat că fiica sa a crescut și că acum se descurcă pe cont propriu. Pe una dintre platformele de socializare, vedeta a împărtășit cum s-a simțit după această lecție primită de la fiica sa. Cabral subliniază că nu este vorba doar despre bani, ci și despre realizările remarcabile ale lui Inoke, de care este foarte mândru.

Citește și:
Dana Rogoz, mărturisiri despre cum percepe diferența de vârstă de 19 ani dintre ea și soțul ei: „E firesc ca unii oameni să judece'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people