Cabral Ibacka, declarație neașteptată despre soția lui: „Nu o mai suport”

Cabral Ibacka a făcut o declarație surprinzătoare despre soția lui.

Cabral Ibacka, declarație neașteptată despre soția lui: "Nu o mai suport"

Andreea și Cabral Ibacka au o căsnicie de invidiat. Cei doi formează unul dintre cele mai solide și apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. S-au cunoscut în 2007, la vremea respectivă fiind colegi într-o telenovelă românească, și s-au căsătorit în anul 2011. Au împreună doi copii, pe Namiko și pe Tiago, iar prezentatorul TV mai are o fată, care locuiește în Olanda, pe nume Inoke, din mariajul cu fosta lui soție, Luana Mitran.

Cabral Ibacka și soția lui nu se feresc să își declare susținerea reciprocă. Cei doi vorbesc deschis despre povestea lor de dragoste și au făcut deseori mărturisiri despre momentele dificile pe care le-au întâmpinat de când formează un cuplu. Deși au avut parte și de provocări, au reușit să le gestioneze și să treacă cu bine peste. Prezentatorul TV este recunoscut pentru faptul că de multe ori surprinde cu declarații care de care mai amuzante, iar confesiunea făcută recent despre Andreea Ibacka demonstrează acest lucru. 

„Nu o mai suport! Am chemat pe cineva să vină să o ia, dar nu vrea să plece! (râde) Noi suntem cu piticii ăia doi. În momentul în care nu ne mai facem griji de limitele noastre proprii, ne obosesc în așa hal în care noi nu mai reacționăm!”, a spus Cabral Ibacka într-un interviu pentru ciao.ro

Cabral Ibacka este un tată implicat în creșterea și educația copiilor săi. Prezentatorul TV e preocupat să stea cât mai mult împreună cu familia, iar acum câteva luni a făcut și o pauză de la televiziune pentru că se simțea obosit și își dorea să petreacă mult mai mult timp cu persoanele dragi.

„Am fost și sunt constant, nu cred că s-a schimbat mare lucru, ce s-a schimbat poate față de meseria mea e că am încercat să-mi fac timp mai mult pentru familie, mai mult decât reușeam înainte. Și la priorități. Nu am mai vrut să facem proiecte mari, de succes, să facem încasări, ci să stăm cu copiii și chiar mi-a reușit, mai ales de când s-a născut și cel mic”, a adăugat Cabral Ibacka pentru sursa citată anterior. 

Andreea Ibacka a vorbit într-un interviu acordat recent despre momentele mai puțin plăcute din relația cu soțul ei, dar și despre cum îmbină cariera cu viața de familie și creșterea celor doi copii.

„Cred că fiecare își dorește să fie mai apreciat decât este, pentru că suntem două persoane foarte ocupate și care muncim mult și ne și dedicăm mult. Și, uneori, n-avem timp să vedem că și celălalt trage la fel de mult și ne-am dori doar să culegem aplauzele la scenă deschisă. Acasă, dacă se poate pe sectorul 4, soțul să mă felicite la megafon: „Așa soție ca a mea nu mai are nimenea!”. Uneori îmi doresc chestia asta și sunt lucruri pe care le fac tocmai ca el să mă aplaude și când nu mă aplaudă…” a menționat Andreea Ibacka în cadrul emisiunii FRESH by UNICA.

Citește și:
Chrissy Teigen și John Legend au devenit părinți pentru a patra oară. Ce semnificație are numele băiețelului

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people