Cabral, despre relația dintre cei trei copii ai săi, Inoke, Namiko și Tiago: „Așa arată uneori fericirea”

Cabral Ibacka a vorbit despre relația apropiată dintre cei trei copii ai săi.

Cabral, despre relația dintre cei trei copii ai săi, Inoke, Namiko și Tiago: "Așa arată uneori fericirea"

Andreea și Cabral Ibacka trăiesc o poveste de dragoste de mai mulți ani. Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. S-au cunoscut în 2007, atunci când erau colegi într-o telenovelă românească, și s-au căsătorit în anul 2011. Au împreună doi copii, pe Namiko și pe Tiago, iar prezentatorul TV mai are o fată, pe nume Inoke, care locuiește în Olanda, din mariajul cu fosta lui soție, Luana Mitran.

Acum câteva luni, Andreea și Cabral Ibacka au fost împreună cu cei doi copii ai lor într-o vacanță în Amsterdam, iar cu ocazia asta au vizitat-o și pe Inoke și au petrecut timpul împreună. Prezentatorul TV a împărtășit recent pe Facebook o imagine adorabilă în care sunt surprinși Namiko și Tiago în timp ce vorbesc pe video call cu sora lor mai mare, Inoke. 

„Tălpici în aer și pijamale răscrăcite.
Așa arată uneori fericirea… ăștia mici vorbesc seara pe video cu cea mare.
Nu o vizualizam pe Inoke așa răbdătoare cu picii.
Și nu îi vedeam pe pici așa cuminței, aranjați ca sarmalele pe tavă, în fața surorii mai mari.
Și să vezi chirăială și râs…! :))”
, a transmis Cabral pe contul lui de Facebook.

Acum ceva timp, Cabral Ibacka a vorbit despre Inoke, mărturisind că este extrem de mândru de realizările fiicei sale.

„Inoke face 21 de ani. Este, era studentă la Științele Comunicării. Acum se gândește dacă merge mai departe sau dacă ia o pauză și reia după aceea. Și-a găsit un loc de muncă foarte frumos, e afară, e plecată în Olanda. E foarte bine”, a spus Cabral Ibacka pentru unica.ro.

Prezentatorul TV apreciază curajul și determinarea fiicei sale, Inoke, de a se muta într-o țară străină și de a începe o nouă etapă în viața ei. Fiica lui i-a spus că nu mai are nevoie de sprijin financiar din partea lui deoarece și-a găsit un loc de muncă și se descurcă foarte bine singură.

„Știi cum e când ești părinte și te gândești: ce s-o alege de piticii ăștia de îi facem noi? Ce s-o alege? Cum o fi ca om? Cum o merge prin viață? Sunt foarte liniștit. E stabilită acolo, și-a luat drumul străinătății. Mi se pare simpatic că eu o viață întreagă am vorbit: da, e de mers pe afară, e de făcut, e de dres, dar nu am putut niciodată să plec din România, nu am putut. Am avut unde, am avut cu cine, am avut când, am avut cum, m-a ținut tot, nu că ceva, m-au ținut toți și toate. Inoke e plecată de 3 ani, facultatea acolo a început-o. Îi și place, se și dezvoltă mișto, a înțeles foarte bine mersul și ritmul, e bine, e ce trebuie”, a povestit Cabral pentru sursa menționată.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Acum ceva timp, Andreea Ibacka a vorbit deschis și despre relația dintre copiii ei și Inoke, fiica lui Cabral din prima căsătorie.

„E o diferență de vârstă destul de mare și ținem tot timpul legătura pe videocall, în general cam așa ne vedem. De vreo două trei ori pe an ne vedem live. Și e o relație foarte mișto, dar sunt în etape foarte diferite, așa că Inoke se pune la mintea lui Namiko, îi ascultă toate poveștile, dramele, telenovelele de la grădiniță. Dar îți dai seama că ele trăiesc povești diferite la momentul ăsta, dar pun bazele unei relații solide pe mai departe. Ea are 21 de ani, ai mei au 5 și 2, diferența e de o generație întreagă”, a declarat Andreea Ibacka pentru Cancan.ro.

Citește și
Ce a mărturisit Cătălin Bordea despre viața lui amoroasă la câteva luni de la divorț: „Nu îmi găsesc iubită pentru că…'

Foto Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people