Brooklyn Beckham și Nicola Peltz sărbătoresc un an de căsnicie. Mesajul transmis de Victoria Beckham: „Atât de special”

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz au împlinit un an de căsnicie și au sărbătorit prin fotografii și mesaje emoționante.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz sărbătoresc un an de căsnicie. Mesajul transmis de Victoria Beckham: „Atât de special”

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz sunt în culmea fericirii, după ce au împlinit primul an de căsnicie. Cei doi și-au transmis mesaje emoționante pe rețelele de socializare, alături de fotografii adorabile de cuplu. De asemenea, mama lui Brooklyn le-a făcut o urare specială cu această ocazie, într-o fotografie de familie, unde apare și soțul ei, David Beckham.

Fiul în vârstă de 24 de ani al fostului fotbalist David Beckham, în vârstă de 47 de ani, și al soției sale, creatoarea de modă Victoria, în vârstă de 48 de ani, a marcat cele 365 de zile de la nunta sa cu actrița din Transformers, Nicola Peltz, în vârstă de 28 de ani.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz au sărbătorit un an de căsnicie

Cuplul s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase la casa părinților miliardari ai Nicolei din Palm Beach, Florida, în 2022. Brooklyn s-a bucurat de eveniment pe rețelele de socializare în acest weekend, împărtășind o fotografie în care cei doi se sărută, tânărul spunând că vrea să continue uniunea lor „distractivă” până la adânci bătrâneți.

„În urmă cu 1 an, astăzi m-am căsătorit cu cel mai bun prieten al meu xx Sunt cea mai norocoasă persoană să te pot numi soția mea. Ești totul pentru mine și sunt cea mai norocoasă persoană de pe acest pământ să mă pot trezi lângă chipul tău superb în fiecare dimineață. Pentru încă mulți ani, iubito, xx Te iubesc atât de mult x Să ne distrăm la fel de mult când vom fi bătrâni ca acum când suntem tineri.”, a scris Brooklyn pe Instagram.

Brooklyn a petrecut Paștele cu mama sa, fostă membră a trupei Spice Girl, în Miami, Florida, în acest weekend. Cu ocazia aniversării celor doi, designerul a postat o fotografie de familie pe contul său de Instagram, în care le urează tinerilor toată fericirea și dragostea.

„Atât de special să fim împreună pentru a sărbători prima voastră aniversare de nuntă, vă iubim”, a transmis Victoria Beckham pe Instagram.

Reuniunea lor vine după o perioadă tensionată în familie. Mai multe zvonuri au apărut legate de relația dintre Victoria și Nicola, care s-ar fi degradat tot mai mult după nunta actriței. Actrița și fotomodelul, care se află pe coperta noului număr al revistei Cosmopolitan, a abordat din nou zvonurile privind conflictul cu Victoria. Nicola Peltz susține că nu înțelege de ce persistă acest zvon și că oamenii nu ar trebuit să ia în seamă stresul pe care l-a avut în perioada nunții sale.

„Am spus asta de atâtea ori: Nu există nicio dușmănie. Nu știu ce să zic. Nimeni nu vrea niciodată să scrie lucruri frumoase. Este foarte ciudat, de fapt, fie că este vorba despre viața mea sau a altcuiva sau orice altceva, când știi adevărul și apoi citești ceva total greșit.”, a declarat Nicola, în vârstă de 28 de ani.

De asemenea, Victoria Beckham a pus capăt zvonurilor la începutul lunii martie, după ce a postat mai multe imagini din timpul show-ului său de la Paris Fashion Week, unde a fost susținută de toată familia sa, inclusiv de Nicola și Brooklyn.

Citește și:
Andreea Antonescu, mesaj emoționant pe rețelele de socializare: „Mi-e atât de dor de tine, iubirea mea'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people