Brooklyn Beckham și Nicola Peltz, moment stânjenitor la Săptămâna Modei de la Paris. Ce a pățit celebrul cuplu (VIDEO)

În ciuda faptului că formează unul dintre cele mai celebre cupluri de la Hollywood, Brooklyn Beckham și Nicola Peltz nu au fost lăsați să intre într-un club din Paris.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz, moment stânjenitor la Săptămâna Modei de la Paris. Ce a pățit celebrul cuplu (VIDEO)

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz s-au numărat printre vedetele care au luat parte zilele acestea la Săptămâna Modei de la Paris. Cu o zi înainte de a participa la prezentarea de modă a Victoriei Beckham, cuplul a vrut să petreacă într-unul dintre cele mai celebre cluburi ale orașului, Raspoutine, însă paznicii le-au refuzat accesul.

În clipul video devenit deja viral, îi putem vedea pe cei doi îmbrățișându-se în timp ce așteptau să intre în faimosul local. „Putem să intrăm”, l-a întrebat la un moment dat Brooklyn pe bodyguard-ul clubului. După un scurt du-te-vino cu paznicii, cuplului i s-a spus că nu poate intra, în ciuda faptului că mai erau câteva ore bune până la închiderea clubului.

O sursă care se afla la fața locului a declarat pentru Essentially Sports că Nicola și Brooklyn au fost „vizibil dezamăgiți” de refuzul bodyguard-ului.

A doua zi, cei doi au participat alături de David, Harper și Cruz Beckham la show-ul de modă al Victoriei, care a avut loc în fosta casă a regretatului creator de modă Karl Lagerfeld. Imediat după prezentare, David a postat un mesaj emoționant pe Instagram, felicitând-o pe soția sa pentru succesul show-ului.

„Calmul de după furtună. Suntem atât de mândri de tine, ca întotdeauna… Încă o dată ți-ai depășit chiar și standardele tale înalte x te iubim”, a scris Beckham în descrierea unei imagini în care apare alături de Victoria.

La prezentarea de modă de la Paris au participat o mulțime de celebrități, printre care Anna Wintour, Kim Kardashian, Kris Jenner, Pamela Anderson, Eva Longoria și Mia Regan, iubita lui Romeo Beckham.

În luna iulie, Victoria și David au împlinit 24 de ani de căsnicie. Cu această ocazie, fostul fotbalist i-a transmis un mesaj emoționant partenerei sale, pe care a numit-o „cea mai bună soție”.

„În această zi, 4.7.99. 24 de ani și continuă. Pentru cea mai bună soție, mămică & parteneră de băutură (în majoritatea timpului). Aniversare fericită, te iubesc atât de mult”, a scris David Beckham pe Instagram.

Celebritățile nu au rămas indiferente în urma postării fotbalistului, sărbătorindu-le dragostea și urându-le fericire în continuare. „Aniversare fericită pentru cuplul meu preferat din lume”, a scris Eva Longoria, protagonista din „Desperate Housewives” și cea mai bună prietenă a Victoriei. Actorul din „No Country For Old Men”, Josh Brolin, și-a păstrat comentariul simplu: „Wow”.

Victoria Beckham a avut propriile postări pe Instagram cu ocazia aniversării, împărtășind amintiri vechi și noi.

„Încă ne ținem de mână și încă râdem (cu tine, nu doar de tine). Te iubesc atât de mult”, a scris Victoria pe rețeaua de socializare.

David și Victoria nu fost însă singurii care și-au celebrat dragostea, Brooklyn și Nicola împlinind la rândul lor un an de căsnicie. Cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase, ce a avut loc în casa părinților miliardari ai Nicolei din Palm Beach, Florida.

„În urmă cu 1 an, m-am căsătorit cu cel mai bun prieten al meu xx Sunt cea mai norocoasă persoană să te pot numi soția mea. Ești totul pentru mine și sunt cea mai norocoasă persoană de pe acest pământ să mă pot trezi lângă chipul tău superb în fiecare dimineață. Pentru încă mulți ani, iubito, xx Te iubesc atât de mult x Să ne distrăm la fel de mult când vom fi bătrâni ca acum când suntem tineri.”, a scris Brooklyn pe Instagram cu ocazia aniversării unui an de casnicie.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people