Brooklyn Beckham și Nicola Peltz au sărbătorit doi ani de căsnicie. Ce a declarat actrița despre mariajul său

Nicola Peltz a mărturisit că mariajul cu Brooklyn Beckham e ca “o petrecere în pijamale fără sfârșit”.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz au sărbătorit doi ani de căsnicie. Ce a declarat actrița despre mariajul său

Nicola Peltz și Brooklyn Beckham au sărbătorit ieri doi ani de căsnicie. Într-un interviu acordat publicației People chiar cu o zi înainte de marele eveniment, actrița, în vârstă de 29 de ani, a vorbit despre mariajul său, pe care l-a descris drept „o petrecere în pijamale fără sfârșit”.

„Mă simt ca atunci când ești la o petrecere în pijamale sau la joacă și te gândești: ‘Oh, poate să mai doarmă la noi?’. E ca și cum ești la o petrecere în pijmanale fără sfârșit. Așa mă simt. El chiar e cel mai bun prieten al meu”, a declarat Nicola Peltz pentru People la evenimentul Snapple Solar Speakeasy de pe 8 aprilie.

Când a fost întrebată cum plănuiește să sărbătorească aniversarea nunții sale, actrița a mărturisyt că încă nu știe, dar că soțul său i-a pregătit cu siguranță o surpriză.

„[Brooklyn] mi-a spus că îmi va face o surpriză… Care este surpriza… poate că este un alt câine, cine știe! Limbajul meu de dragoste sunt câinii. Doamne nu, avem deja cinci”, a declarat Peltz.

Aceasta a dezvăluit și care are au fost momentele sale preferate de la nunta ce a avut loc în urmă cu doi în Florida.

„Aș spune că îmi vin în minte două. Unu, bunica mea a fost domnișoara mea de onoare, așa că a dansat. Îmi amintesc că eram foarte emoționată să vorbesc în fața oamenilor sau în fața mulțimii… Dar chiar înainte de a merge la altar cu tatăl meu, i-am auzit pe toți aplaudând și aclamând. Era pentru că bunica mea mea avea florile și dansa în timp ce se îndrepta spre altar”.

Nicola a dezvăluit apoi o altă amintire dragă de la nuntă.

„Cred că cineva ne-a dat un sfat, care cred că este cel mai bun sfat pentru orice persoană care urmează să se căsătorească în curând. Iar acesta este să îți iei partenerul și chiar dacă este pentru două minute… să petreci un moment cu el. Pentru că știu că uneori, la nunți, se întâmplă atât de multe lucruri, sunt atât de mulți oameni. Brooklyn și cu mine am fugit de câteva ori și simt că acelea sunt momentele speciale.”

În urmă cu doi, într-un interviu acordat revistei Tatler, actrița a mărturisit că ziua nunții a fost una cu adevărat specială și plină de emoție.

„Am avut parte de cea mai bună zi. Mă tot gândeam: ‘Mă mărit cu cel mai bun prieten al meu și asta e tot ce contează'”, a declarat tânăra.

Printre cei invitați la nunta în valoare de 3,5 milioane de dolari s-au numărat mai multe celebrități, precum Gordon Ramsay, Eva Longoria, Mel C sau Serena și Venus Williams. Cu toate acestea, în interviul acordat publicației britanice, Nicola Peltz a mărturisit că nu se aștepta că Serena și Venus Williams să participe la ceremonie, cele două sportive nefiind prietene apropiate cu familia sa. Aceasta a dezvăluit că mama sa, Claudia „s-a întâlnit cu Venus și Serena la un eveniment caritabil și mi-a spus: ‘Le-am întrebat dacă vor să vină la nuntă’. E incredibil. Aceste două femei sunt cele mai frumoase și mai de succes personalități.”

De asemenea, cei 500 de invitați au asistat la un moment inedit, David Beckham cerându-i iertare în mod public fiului său, Brooklyn, pentru pălăria de cowboy pe care l-a forțat să o poarte la nunta sa cu Victoria. Chiar dacă nunta din 1999 a celor două celebrități a fost una iconică, se pare că nu a fost principala sursă de inspirație pentru tânărul cuplu.

„Nunta lor a fost incredibilă și imaginile acelea sunt iconice, dar nunta care ne-a inspirat cel mai mult a fost cea a lui Iman cu David Bowie”, a mărturisit Nicola Peltz pentru Vogue.

Aceasta a vorbit și despre rochia de mireasă fabuloasă pe care a purtat-o, declarând că a avut o semnificație aparte. Mama sa, Claudia, a cerut ca pe rochie să fie inscripționat următorul mesaj: „Nicola, inima mea. Tu ești eu, eu sunt tu. Toată dragostea mea, toată viața mea, fata mea frumoasă, la interior și la exterior. Cu dragoste, mama.” Tânăra a mărturisit că s-a bucurat că a văzut mesajul emoționant de-abia la sfârșitul ceremoniei, fiindcă nu s-a putut abține să nu izbucnească în lacrimi.

Citește și:
Lady Gaga și Michael Polansky s-au logodit? Detaliul care a atras atenția tuturor

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people