Brooklyn Beckham, imagini inedite alături de Nicola Peltz și Selena Gomez. Ce detaliu au observat fanii

Brooklyn Beckham, Nicola Peltz și Selena Gomez au surprins cu o nouă ipostază împreună.

Brooklyn Beckham, imagini inedite alături de Nicola Peltz și Selena Gomez. Ce detaliu au observat fanii

Brooklyn Beckham și-a trimis fanii într-o frenezie totală luni, când și-a sărbătorit aniversarea „throuple” cu soția Nicola Peltz și Selena Gomez. Într-o fotografie distribuită pe Instagram, tânărul avea mâna în jurul taliei soției sale, în timp ce Selena stătea lângă cuplu, cu ceea ce părea a fi mâna ei în jurul spatelui lui Brooklyn. 

Brooklyn Beckham, Nicola Peltz și Selena Gomez, imagini inedite

Cu toate acestea, bucătarul aspirant, în vârstă de 24 de ani, i-a derutat pe fani, deoarece a scris „aniversarea noastră” alături de imagine, în ciuda faptului că nunta lui și a Nicolei a avut loc în aprilie și nu în decembrie. Fanii au intrat în secțiunea de comentarii pentru a întreba dacă „au fost un cuplu” toți trei, în timp ce alții s-au bucurat de reunirea trio-ului.

Unul dintre ei a scris: „Bine, poate că glumește, dar chiar cred că cei trei au o relație împreună”. Un altul a adăugat: „Selena fiind acolo este atât de aleatoriu”. Un al treilea a scris: „Cuplul meu preferat de trei.”

Trio-ul s-a numărat printre invitații de la Gala anuală a Muzeului Academiei din Los Angeles, duminică seara. Optând pentru o rochie de seară elegantă de culoarea piersicii, cu talie strânsă și detaliu pe umeri, Nicola Peltz, în vârstă de 28 de ani, a ieșit în evidență printre colegii ei în timp ce poza pentru fotografii alături de soțul ei. Fiica omului de afaceri și investitorului miliardar Nelson Peltz, a completat look-ul cu o eșarfă de sifon asortată, în timp ce tocurile nude cu pană erau vizibile sub tivul rochiei până la podea.

sursa: Valentino

Fosta vedetă Disney, Selena Gomez, 31 de ani, a purtat o rochie neagră uimitoare, cu o trenă până la podea și un decolteu cu paiete argintii și un decolteu în afara umerilor.

sursa: Valentino

Beckham, în vârstă de 24 de ani, a arătat elegant într-un costum negru de smoching și o cămașă albă impecabilă, un tatuaj la gât fiind vizibil sub gulerul descheiat.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Cât de bine se înțeleg cei trei

Nicola Peltz și Selena Gomez au început să se posteze reciproc pe rețelele de socializare spre sfârșitul anului 2022, după ce s-au împrietenit rapid în septembrie. De atunci, cele două au petrecut mult timp de calitate împreună, împreună cu soțul Nicolei, Brooklyn, iar trio-ul a sărbătorit Anul Nou împreună în Mexic. Nicola și Selena chiar și-au făcut tatuaje cu îngeri asortate pentru a-și consolida prietenia, iar vedeta din „Only Murders” in the Building a glumit că sunt într-un „throuple” cu Brooklyn.

Glumele despre „throuple” au început la începutul anului, când Selena a distribuit pe Instagramul ei fotografii din călătoria lor de Anul Nou: „Bine, numiți-ne un throuple #foreverplusone”, a legendat ea postarea, în timp ce Nicola a răspuns cu: „Fapte!”, împreună cu mai multe emoticoane cu inimioare și râsete.

De atunci, cele două prietene apropiate au apărut frecvent pe paginile de Instagram ale fiecăreia dintre ele, iar Selena Gomez și Nicola Peltz s-au bucurat împreună de o vacanță însorită luna trecută. Brooklyn a vorbit deschis apoi despre glumele „throuple” în timpul unei apariții la The Jennifer Hudson Show în martie, când a discutat despre prietenia lor strânsă.

„Selena spune că suntem un ‘throuple’. Îmi place când soția mea își face prieteni noi, mai ales prieteni cu adevărat grozavi. Știți, ne înțelegem cu toții”, a spus el.

Nicola Peltz a povestit anterior pentru Cosmopolitan UK despre cum a luat naștere prietenia dintre ea și Selena, recunoscând că s-au „cuplat” instantaneu.

„Am întâlnit-o o dată în trecere, în urmă cu câțiva ani, iar apoi am mers cu toții la acest eveniment în septembrie, Gala Academiei. Pur și simplu ne-am potrivit și ne-am simțit foarte bine. Simt că este sora mea de suflet. O iubesc atât de mult. Este cu adevărat una dintre cele mai uimitoare persoane pe care le-am întâlnit în toată viața mea. Cea mai bună persoană din toate timpurile. Cu adevărat, inima ei este de aur. Mă simt de parcă aș cunoaște-o dintotdeauna”, și-a amintit ea.

Citește și:
Shannen Doherty, declarații emoționante după ce cancerul i s-a extins la oase: Nu vreau să mor'

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people