Britney Spears și Sam Asghari divorțează după un an de căsătorie. Care este motivul

La un an de când s-au căsătorit, Britney Spears și Sam Asghari divorțează.

Britney Spears și Sam Asghari divorțează după un an de căsătorie. Care este motivul

Este vestea momentului în showbiz! Britney Spears și Sam Asghari divorțează după un an de când s-au căsătorit.

Antrenorul de fitness este cel care a cerut divorțul de starul pop miercuri, la doar câteva ore după ce au apărut zvonuri despre despărțirea lor. Potrivit TMZ, Asghari a citat „diferențe ireconciliabile” și îi cere, de asemenea, vedetei să plătească pensie alimentară și onorariile avocaților săi. În actele oficiale, el a trecut data despărțirii lor ca fiind 28 iulie. Avocatul lui Asghari, Neal Hersh, a sugerat, de asemenea, că acesta ar putea contesta contractul prenupțial.

„[El] nu a determinat încă adevărata natură și amploarea activelor, proprietăților și obligațiilor care revin fiecărei părți. Există diverse elemente de active și datorii comunitare și cvasi-comunitare, a căror natură și amploare completă nu sunt cunoscute de [Sam] în acest moment”, se arată în actele depuse la tribunal.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Motivul pentru care Britney Spears și Sam Asghari divorțează

Zvonurile conform cărora Asghari, în vârstă de 29 de ani, și Spears, în vârstă de 41 de ani, divorțează au apărut de ceva vreme, pe fondul unor rapoarte conform cărora cei doi trăiau separat de ceva timp.

Pagesix a confirmat miercuri că Britney Spears și Sam Asghari divorțează. Surse au susținut pentru TMZ că cei doi au avut „o ceartă nucleară” care a implicat acuzații de infidelitate. Mai multe persoane din interior au declarat pentru presa de peste Ocean că o ceartă a izbucnit după ce Asghari a confruntat-o pe Spears despre un zvon care susținea că artista i-a fost infidelă.

„Era doar o chestiune de timp până când Sam solicita divorțul”, a spus o sursă, menționând că Asghari locuia deja separat de artistă.

Sam Asghari cere renegocierea contractului prenupțial

La scurt timp de la aflarea veștii că Britney Spears și Sam Asghari divorțează, au ieșit la iveală mai multe amănunte despre despărțirea lor.

Sam Asghari dorește ca superstarul pop Britney Spears să-i plătească mai mult decât îi oferă contractul prenupțial, pentru a-și evita expunerea unor secrete despre despărțirea lor.

„El încearcă să negocieze concesii dincolo de contractul său prenupțial și amenință că va face publice informații extraordinar de jenante despre Britney dacă nu este plătit”, a declarat o sursă despre actorul în vârstă de 29 de ani. „Este lucrul care îl interesează în acest moment”.

Nu este clar câți bani vrea Asghari sau dacă actualul contract prenupțial permite dezvăluirea de informații negative. Cu toate acestea, o altă sursă a precizat că echipa legală a artistei a avut grijă ca acel contract prenupțial să fie complet și de necontestat.

„Este șantaj și nu se va întâmpla niciodată”, a declarat sursa, precizând că Spears a angajat una dintre cele mai bune avocate specializată în divorțuri, Laura Wasser.

Spears și Asghari au început o relație după ce s-au întâlnit pe platoul videoclipului pentru piesa „Slumber Party”, lansată de artistă în 2016. S-au logodit în septembrie 2021 și s-au căsătorit în curtea conacului lui Spears din Thousand Oaks, California, în iunie 2022. Vedete precum Madonna, Selena Gomez, Paris Hilton și Drew Barrymore au fost prezente la ceremonie.

Aceasta este a treia căsătorie a lui Spears. Anterior, a fost căsătorită cu prietenul ei din copilărie Jason Allen Alexander în 2004 și cu dansatorul devenit DJ Kevin Federline din 2004 până în 2007. Are doi copii cu al doilea fost soț: Sean Preston, 17 ani, și Jayden James, 16 ani.

Citește și:
Vivian Sposub, surprinsă alături de un bărbat celebru, la o lună de la despărțirea de George Burcea

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Mai multe din video