Britney Spears și Justin Timberlake, schimb acid de replici: “Vrei să mergem în instanță?”

Tensiunile dintre Britney Spears și Justin Timberlake continuă.

Britney Spears și Justin Timberlake, schimb acid de replici: “Vrei să mergem în instanță?"

Un fan care a luat parte la concertul susținut de Justin Timberlake în New York a declarat pentru publicația People că înainte de a cânta piesa Cry Me a River, artistul în vârstă de 43 de ani a spus mulțimii că „aș dori să profit de această ocazie pentru a-mi cere scuze absolut nimănui”.

Imediat după ce această știre a apărut în presă, Britney Spears a scris un mesaj acid pe Instagram, în care îl ataca pe fostul său iubit.

„Cineva mi-a spus că cineva vorbește urât despre mine. Vrei să mergem în instanță sau te vei duce acasă plângând la mama ta, așa cum ai făcut ultima dată? Nu-mi pare rău !!!”, a scris artista pe rețeaua de socializare.

De asemenea, în timpul unui alt concert din luna decembrie, Justin Timberlake ar fi transmis din nou un mesaj înainte de a cânta piesa Cry Me a River, spunând: „Nu vreau să fiu lipsit de respect.”

Artista a dezvăluit în noua sa carte de memorii, The Woman in Me, că a făcut avort în timpul relației cu Justin Timberlake. Britney Spears și-a întrerupt sarcina la sfârșitul anului 2000, când avea aproximativ 19 ani. Spears a mărturisit că procedura a fost „unul dintre cele mai chinuitoare lucruri” pe care le-a trăit vreodată.

„L-am iubit atât de mult pe Justin. Întotdeauna m-am așteptat să avem o familie împreună într-o zi. Doar că asta ar fi fost mult mai devreme decât anticipasem. Dar Justin cu siguranță nu a fost fericit în legătură cu sarcina. A spus că nu eram pregătiți să avem un copil în viața noastră, că eram mult prea tineri. Sunt sigură că oamenii mă vor urî pentru asta, dar am fost de acord să nu avem copilul. Nu știu dacă a fost o decizie corectă. Dacă ar fi fost lăsată doar la latitudinea mea, nu aș fi făcut-o niciodată. Și totuși, Justin era atât de sigur că nu vrea să fie tată”, a scris Britney Spears într-un fragment publicat de People.

Cântăreața a recunoscut, de asemenea, că l-a înșelat pe Justin Timberlake cu dansatorul și coregraful Wade Robson. Aceasta a scris despre scurta aventură pe care a avut-o cu Robson în noua sa carte, mărturisind că s-au sărutat, deși la momentul respectiv ea se afla într-o relație serioasă cu Timberlake.

„Eram în oraș într-o seară și am mers într-un bar spaniol. Am dansat și am dansat. M-am sărutat cu el în acea noapte”, scrie Britney Spears în cartea The Woman in Me.

Ca răspuns la infidelitatea artistei, Justin a lansat în 2022 piesa Cry Me a River, în care vorbește despre faptul că a fost înșelat.

Însă dezvăluirile nu s-au oprit aici. Spears spune că și Justin Timberlake a înșelat-o cu „o altă celebritate.” Fanii cred că este vorba despre cântăreața Nicole Appleton, Timberlake fiind surprins alături de aceasta în anul 2000. Artista nu îi dezvăluie însă numele, precizând doar că acum este „căsătorită și are copii.” Appleton are doi copii: Gene, în vârstă de 22 de ani, din relația cu Liam Gallagher, solistul trupei Oasis, și Skipper, în vârstă de 3 ani, din mariajul actual cu Stephen Haines.

Citește și:
Kim Kardashian și Kanye West, reuniune surpriză la un restaurant cunoscut. Cum au apărut foștii soți

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people