Britney Spears recunoaște că l-a înșelat pe Justin Timberlake

Britney Spears dezvăluie în noua sa carte de memorii, The Woman in Me, că l-a înșelat pe Justin Timberlake cu dansatorul Wade Robson.

Britney Spears recunoaște că l-a înșelat pe Justin Timberlake

Deși încă nu a ajuns pe piață, noua carte de memorii a lui Britney Spears stârnește o adevărată controversă. Potrivit publicației US Sun, artista în vârstă de 41 de ani a recunoscut că l-a înșelat pe Justin Timberlake cu dansatorul și coregraful Wade Robson. Aceasta a scris despre scurta aventură pe care a avut-o cu Robson, mărturisind că s-au sărutat, deși la momentul respectiv ea se afla într-o relație serioasă cu Timberlake.

„Eram în oraș într-o seară și am mers într-un bar spaniol. Am dansat și am dansat. M-am sărutat cu el în acea noapte”, scrie Britney Spears în cartea The Woman în Me, care va fi lansată pe 24 octombrie.

Cu toate acestea, Spears și Timberlake „au convenit să treacă peste” infidelitate, dat fiind faptul că până atunci artista i-a fost „loială lui Justin” și „nu avea ochi decât pentru el”.

Însă dezvăluirile nu se opresc aici. Spears mai spune în noua sa că și Justin Timberlake a înșelat-o cu „o altă celebritate”. Fanii cred că este vorba despre cântăreața Nicole Appleton, Timberlake fiind surprins alături de aceasta în anul 2000. Artista nu îi dezvăluie însă numele, precizând doar că acum este „căsătorită și are copii”. Appleton are doi copii: Gene, în vârstă de 22 de ani, din relația cu Liam Gallagher, solistul trupei Oasis, și Skipper, în vârstă de 3 ani, din mariajul actual cu Stephen Haines.

Nu e însă pentru prima oară când se vorbește despre infidelitatea lui Britney Spears. În 2003, la un an după ce artista și Justin Timberlake s-au despărțit, fostul membru NSYNC a lansat piesa Cry Me a River, în care dezvăluia faptul că a fost înșelat.

După lansarea piesei, Britney Spears a dezvăluit pentru Rolling Stone că Justin Timberlake a avertizat-o că va lansa un videoclip „controversat”.

„A obținut ceea ce a vrut. Personal, cred că e o încercare disperată. Dar a fost o modalitate excelentă de a vinde discul. Este inteligent”, a spus Spears la momentul respectiv pentru revistă.

Citește și:
Victoria Beckham, mărturisiri sincere despre acuzațiile de infidelitate aduse lui David Beckham: „A fost cea mai grea perioadă'

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people