Britney Spears, primele declarații după ce a fost lovită de bodyguardul starului NBA Victor Wembanyama: „Experiențele traumatizante nu sunt noi pentru mine”

Britney Spears a fost lovită de bodyguardul starului NBA Victor Wembanyama.

Britney Spears, primele declarații după ce a fost lovită de bodyguardul starului NBA Victor Wembanyama: „Experiențele traumatizante nu sunt noi pentru mine”

Britney Spears a vorbit pentru prima oară despre „experiența traumatizantă” de care a avut parte recent, în timp ce se afla în Las Vegas. Cântăreața în vârstă de 41 de ani a povestit prin intermediul unei postări pe Instagram că a fost lovită de bodyguardul starului NBA Victor Wembanyama și a ținut să contrazică versiunea pe care sportivul a oferit-o publicului.

„Experiențele traumatizante nu sunt noi pentru mine și am avut parte din plin de ele”, și-a început declarația Spears. „Nu am fost pregătită pentru ceea ce mi s-a întâmplat aseară. În timp ce mă duceam să iau cina, am recunoscut un sportiv în recepția hotelului meu. Apoi m-am dus la un restaurant dintr-un alt hotel și l-am văzut din nou. Am decis să mă apropii de el și să-l felicit pentru succesul său. Era foarte gălăgie, așa că l-am bătut pe umăr pentru a-i atrage atenția”, a povestit artista.

Aceasta a ținut apoi să contrazică versiunea lui Wembanyama, care a declarat că „a fost apucat de la spate” de artistă.

„Sunt conștientă de declarația jucătorului în care menționează că „l-am apucat de la spate”, dar eu pur și simplu l-am bătut pe umăr. Bodyguardul lui mi-a dat apoi o palmă peste față, fără să se uite înapoi, în fața mulțimii. Aproape că m-a doborât, făcând ca ochelarii să îmi cadă de pe față. Sunt asaltată de oameni tot timpul. De fapt, în acea seară, am fost asaltată de un grup de cel puțin 20 de fani. Echipa mea de securitate nu a lovit pe niciunul dintre ei”, a mai povestit Britney Spears.

Artista a mărturisit și că „această poveste este super jenantă pentru a o împărtăși cu lumea, dar deja s-a aflat. Cu toate acestea, cred că este important să împărtășesc această poveste și să îndemn oamenii care sunt în atenția publicului să dea un exemplu bun și să trateze toți oamenii cu respect. Violența fizică e prea des întâlnită în lume. Mai ales în spatele ușilor închise. Susțin toate victimele și inima mea e alături de voi.”

Britney Spears a mai precizat și că Victor Wembanyama încă nu și-a cerut scuze pentru incidentul neplăcut.

„Încă nu am primit scuze publice din partea jucătorului, a bodyguardului sau a organizației lor. Sper că o vor face… Mulțumesc poliției din Las Vegas și detectivilor pentru sprijinul lor”, a concluzionat Spears, care a depus o plângere la poliție cu privire la incidentul ce a avut loc la restaurantul Catch din cadrul hotelului ARIA din Las Vegas.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

TMZ a relatat că Britney Spears era înconjurată de fani atunci când s-a apropiat de sportiv, iar soțul ei, Sam Asghari, era cu ea. După ce l-a bătut pe umăr, artista ar fi fost lovită de către bodyguard. Ulterior, Spears ar fi fost abordată în restaurant de către agentul de pază, care și-ar fi cerut scuze și ar fi spus: „Înțelegi cum este când ești asaltat de fani.”

Victor Wembanyama a vorbit si el despre incident, însă a susținut că Spears „m-a apucat de la spate, nu de umăr.”

„Nu am văzut ce s-a întâmplat, pentru că mergeam drept și ni s-a spus: „Nu vă opriți.” Dar acea persoană m-a apucat de la spate, nu de umăr. M-a apucat de la spate si știu doar că cei de la securitate au împins-o de acolo. Nu știu însă cu câtă forță. Dar securitatea a împins-o de acolo. Nu m-am oprit să mă uit, așa că am putut să intru și să mă bucur de o cină frumoasă.”

Sportivul a spus că abia câteva ore mai târziu a aflat că persoana în cauză era Britney Spears și a precizat că nu i-a văzut niciodată fața.

Citește și:
Jennifer Lopez le răspunde fanilor care au criticat-o pentru lansarea unui brand de băuturi alcoolice

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people