Britney Spears, primele declarații despre divorțul de Sam Asghari: „Sunt puțin șocată”

Britney Spears a vorbit pentru prima dată despre divorțul de Sam Asghari.

Britney Spears, primele declarații despre divorțul de Sam Asghari: "Sunt puțin șocată"

Britney Spears este „un pic șocată” în urma veștii legate de despărțirea de soțul ei, Sam Asghari. Cântăreața a vorbit pentru prima dată despre divorțul celor doi pe Instagram, spunând că „nu este treaba nimănui, dar nu a mai putut suporta durerea”.

Britney Spears a vorbit despăre separarea de soțul ei

Declarația lui Spears a venit la doar două zile după ce Page Six a confirmat că cei doi se îndreaptă spre divorț după un an de căsnicie. Surse au declarat pentru TMZ că antrenorul de fitness de origine iraniană, în vârstă de 29 de ani, și cântăreața, în vârstă de 41 de ani, au avut o „ceartă enormă” la începutul lunii august din cauza zvonurilor că Spears ar fi fost infidelă.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)


În urma zvonurilor și discuțiilor apărute online referitoare la separarea celor doi, artista a rupt tăcerea și a făcut primele declarații sincere despre despărțire.

„După cum știe toată lumea, Hesam și cu mine nu mai suntem împreună… 6 ani este o perioadă lungă de timp pentru a fi cu cineva, așa că sunt puțin șocată. Nu sunt aici pentru a explica de ce, pentru că sincer, nu este treaba nimănui !!!! Dar, nu am mai putut suporta durerea !!! Într-un fel de mod telepatic am primit atât de multe mesaje care îmi topesc inima de la prieteni și vă mulțumesc !!!!! Am jucat tare mult prea mult timp și Instagram-ul meu poate părea perfect, dar este departe de realitate și cred că știm cu toții asta !!! Mi-ar plăcea să-mi arăt emoțiile și lacrimile despre cum mă simt cu adevărat, dar (din) nu știu ce motiv a trebuit mereu să-mi ascund slăbiciunile !!!! Dacă nu aș fi fost soldatul puternic al tatălui meu, aș fi fost trimisă în alte locuri pentru a fi reparată de medici !!!! Dar atunci am avut cea mai mare nevoie de familie !!! Trebuie să fii iubit necondiționat … nu în condiții !!!! Așa că voi fi cât de puternică pot și voi face tot ce pot !!! Și chiar mă descurc al naibii de bine !!! Oricum o zi bună și nu uitați să zâmbiți !!!”, a declarat vedeta într-o postare pe Instagram.

De asemenea, Britney Spears și Sam Asghari nu își mai vorbesc, iar avocații lor de divorț se ocupă acum de toată comunicarea dintre ei, potrivit unui raport. Între timp, sursele au declarat pentru TMZ că orice comunicare între cei doi a încetat ulterior, de când Asghari și-a făcut bagajele și a părăsit casa starului pop săptămâna aceasta. Publicația adaugă că toate comunicările, negocierile și discuțiile legate de procedurile de divorț vor fi acum gestionate de fiecare dintre echipele lor juridice.

Cum s-a afișat artista după vestea divorțului

Recent, Britney Spears a distribuit un videoclip senzual în care este topless în pat, la doar câteva zile după ce soțul ei despărțit, Sam Asghari, a cerut divorțul. În videoclipul postat duminică pe Instagram-ul ei, cântăreața purta doar lenjerie intimă roz și cizme negre până la genunchi, în timp ce se afla în pat, acoperindu-și sânii cu mâinile.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)

Artista a distribuit ulterior un al doilea videoclip de la ieșirea ei în oraș cu un grup de bărbați, dintre care unul a făcut un gest neașteptat și i-a lins piciorul, în timp ce Spears purta o rochie mini verde și cizme albe până la genunchi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)

Citește și:
O mamă foarte fericită! Ce a anunțat Andreea Antonescu despre fiica ei cea mare, Sienna: „Nimic nu e mai frumos de atât'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people