Britney Spears, pregătită pentru o nouă relație? Artista a anunțat divorțul de Sam Asghari în urmă cu două săptămâni

Britney Spears „își dorește să se bucure de libertate și să cunoască alți bărbați sexy”, a declarat recent o sursă apropiată.

Britney Spears, pregătită pentru o nouă relație? Artista a anunțat divorțul de Sam Asghari în urmă cu două săptămâni

La doar două săptămâni de când a anunțat despărțirea de Sam Asghari, Britney Spears e pregătită să își refacă viața amoroasă. Sau cel puțin asta a declarat o sursă apropiată pentru Us Weekly, care a susținut că artista în vârstă de 41 își dorește să se bucure de libertate și să cunoască „alți bărbați sexy.”

„În ceea ce privește întâlnirile, Britney vrea doar să se bucure de libertate și să întâlnească bărbați sexy – asta pare să fie prioritatea”, a declarat sursa. „Dar este greu de știut ce își dorește cu adevărat Britney fiindcă se schimbă atât de des.”

Persoana apropiată a mai adăugat și că vedeta pop se simte „manipulată și trădată de Sam.” Tocmai de aceea, se pare că Spears s-a apropiat în ulima perioadă de familia sa, petrecându-și timpului liber alături de fratele ei, Bryan.

De asemenea, artista ia în calcul și o posibilă împăcare cu mama ei, Lynne Spears.

„Acum că nu se mai poate baza pe Sam, Britney este mai deschisă la posibilitatea de a repara lucrurile cu mama ei. Nu este sigură că vor putea reface vreodată pe deplin relația, dar este deschisă la asta”, a adăugat sursa, potrivit DailyMail.com.

Cu toate acesta, „Britney nu are nicio intenție de a se împăca cu tatăl ei. Jamie este ultima persoană la care ar apela vreodată. Cel mai probabil nu va mai face niciodată parte din viața ei.”

Britney Spears ar fi fost serios rănită în urma unui conflict descris drept exploziv cu partenerul său de viață, Sam Asghari, susține un nou material documentar TV despre aceasta. Conflictul ar fi avut loc înaintea anunțului divorțului acestora.

Fondatorul TMZ, Harvey Levin, a declarat, în cadrul emisiunii TV Britney Spears: Divorce & Despair, care a fost difuzată joia trecută pe postul Fox, că fostul cuplu ar fi avut un conflict violent în vreme ce se afla la Londra. În urma conflictului, Levin susține că megastarul ar fi suferit o rană serioasă, pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Ea și Sam se certau în camera de hotel, și situația a ajuns atât de rea încât ea s-a împiedicat de măsuța de cafea, spărgându-și capul. A avut nevoie de cusături”, a susținut Levin. Pe de altă parte, publicația Page Six susține că o sursă din apropierea vedetei neagă faptul că Britney Spears ar fi fost serios rănită, declarând că cei doi „nu au fost niciodată la Londra împreună.”

Avocații celor doi nu au răspuns încă la cererile de declarații din partea presei. De asemenea, producătorul executiv Charles Latibeaudiere a declarat, în episodul TMZ Investigates, că starea de spirit a vedetei a devenit extrem de „volatilă”, motiv pentru care partenerul său de viață, Sam Asghari, a fost nevoit să ceară divorțul, după o căsnicie care a durat doar 14 luni.

Aceeași emisiune a raportat și faptul că Sam Asghari, în vârstă de 29 de ani, și-a suspectat fosta soție că ar fi avut o aventură cu un membru al echipei sale, dar și că Britney Spears l-ar fi atacat pe Asghari în vreme ce acesta dormea. Atacul s-ar fi soldat cu o echimoză la ochiul acestuia. Surse din apropierea cântăreței au negat presupusul incident. „Nimeni nu a înșelat pe nimeni. El are 1,88 m și ea are 1,64, cum ar fi putut ea să îl atace?”, a remarcat o sursă pentru Page Six.

Nici unul dintre cei doi foști membri ai cuplului nu a făcut declarații despre aceste zvonuri, deși ambii au vorbit despre separarea lor. Asghari a scris pe contul său de Instagram că astfel de situații negative precum divorțul se întâmplă, în vreme ce Britney Spears a spus fanilor săi, curând după anunțul separării, că este „puțin șocată” și, de asemenea, că „nu mai putea suporta durerea.”

Mai multe surse din apropierea celor doi au declarat pentru varii publicații că Britney Spears și Sam Asghari, care au început o relație sentimentală la finele anului 2016 și s-au căsătorit în iunie 2022, ar fi semnat un contract prenupțial foarte serios, care o protejează pe vedetă și bunurile deținute de aceasta.

Citește și:
George și Amal Clooney, apariție glam în Veneția

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people