Britney Spears, o nouă relație în plin divorț de Sam Asghari?

Britney Spears ar fi avut o relație cu bărbatul care făcea curățenie în casa ei din California.

Britney Spears, o nouă relație în plin divorț de Sam Asghari?

La scurt timp după ce a anunțat divorțul de Sam Asghari, Britney Spears ar fi început să se întâlnească cu un fost angajat de-al său. Potrivit Page Six, bărbatul din viața lui Spears se numește Paul Richard Soliz, iar pentru o perioadă de timp s-a ocupat cu întreținerea curățeniei în casa artistei. În plus, publicația a mai precizat și că Soliz a avut de-a lungul timpului probleme cu legea, fiind acuzat de mai multe ori de diverse infracțiuni.

Relația celor doi ar fi avut loc chiar în timp ce Britney Spears se afla în plin proces de divorț. Cu toate astea, o sursă apropiată a susținut că artista nu l-a înșelat niciodată pe fostul său partener, Sam Asghari, și că zvonurile potrivit cărora artista s-ar vedea cu fostul ei angajat sunt „false.”

O altă sursă a dezvăluit pentru Page Six că cei doi „nu se întâlnesc”, menționând că au încetat să mai iasă împreună după ce ea „s-a întors din Mexic.”

De asemenea, un alt apropiat a declarat pentru Daily Mail că artista și fostul ei angajat au avut o „scurtă aventură”, însă că relația lor s-a terminat și că cei doi „nu mai comunică.” Cu toate acestea, una dintre sursele Page Six speculează că singurul motiv pentru care Spears și Soliz nu au fost văzuți împreună în ultima vreme este că ea a plecat în Mexic, iar el nu poate călători în afara țării din cauza problemelor sale legale.

Potrivit publicației, Soliz a fost angajat timp de aproximativ un an pentru a „curăța toaletele, a spăla podelele și a strânge gunoiul” din casa lui Spears. Acesta a fost însă concediat, probabil după ce cazierul său, care includea o condamnare pentru tulburarea liniștii publice, una pentru conducere fără permis și alta pentru posesie de armă, a ajuns în atenția presei.

Soliz a declarat luni pentru Us Weekly că Spears este o „femeie fenomenală”, adăugând: „Este o persoană foarte, foarte bună, pozitivă… este o persoană bună.” Cu toate acestea, el a păstrat tăcerea cu privire la statutul relației lor.

La sfârșitul lunii august, o sursă apropiată a declarat pentru Us Weekly că Spears își dorește să se bucure de libertate și să cunoască „bărbați sexy.”

„În ceea ce privește întâlnirile, Britney vrea doar să se bucure de libertate și să întâlnească bărbați sexy – asta pare să fie prioritatea”, a declarat sursa. „Dar este greu de știut ce își dorește cu adevărat Britney fiindcă se schimbă atât de des.”

Persoana apropiată a mai adăugat și că vedeta pop se simte „manipulată și trădată de Sam.” Tocmai de aceea, se pare că Spears s-a apropiat în ultima perioadă de familia sa, petrecându-și timpului liber alături de fratele ei, Bryan.

De asemenea, artista ia în calcul și o posibilă împăcare cu mama ei, Lynne Spears.

„Acum că nu se mai poate baza pe Sam, Britney este mai deschisă la posibilitatea de a repara lucrurile cu mama ei. Nu este sigură că vor putea reface vreodată pe deplin relația, dar este deschisă la asta”, a adăugat sursa, potrivit DailyMail.com.

Cu toate acesta, „Britney nu are nicio intenție de a se împăca cu tatăl ei. Jamie este ultima persoană la care ar apela vreodată. Cel mai probabil nu va mai face niciodată parte din viața ei.”

Citește și:
Al Pacino și Noor Alfallah, surprinși împreună, după ce tânăra a cerut custodia copilului lor

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people