Britney Spears a dezvăluit, în sfârșit, motivul pentru care s-a tuns la zero în 2007

Britney Spears dezvăluie în noua sa carte de memorii, The Woman in Me, motivul pentru care în urmă cu 13 ani a decis să se tundă la zero.

Britney Spears a dezvăluit, în sfârșit, motivul pentru care s-a tuns la zero în 2007

În noua sa carte de memorii, The Woman in Me, care urmează să apară în curând, Britney Spears vorbește despre decizia radicală pe care a luat-o în 2007, când s-a tuns singură la zero într-un salon din Tarzana, California.

„Am fost privită atât de mult în copilărie. Am fost privită de sus în jos, oamenii îmi spuneau ce părere au despre corpul meu, încă de când eram adolescentă. Să mă rad în cap și să mă comport neadecvat au fost modalitățile mele de a mă împotrivi”, scrie cântăreața în noua sa carte, potrivit unui extras publicat de People.

Britney precizează și că, odată ce tatăl ei, Jamie Spears, a devenit tutorele său legal în 2008, ea a pierdut controlul asupra vieții sale.

„Am fost făcută să înțeleg că acele zile s-au terminat. Trebuia să-mi las părul să crească și să mă pun din nou în formă. Trebuia să mă culc devreme și să iau orice medicament îmi spuneau să iau. Tutela m-a deposedat de feminitate, m-a transformat într-un copil”, mai scrie Britney în cartea sa, care va ajunge în magazine pe 24 octombrie. „Am devenit mai mult o entitate decât o persoană pe scenă. Întotdeauna am simțit muzică în oasele și în sângele meu; mi-au furat asta”.

Artista în vârstă de 41 de ani a mai declarat și că „nu a meritat” ceea ce i-a făcut familia ei.

„Femeia din mine a fost împinsă în jos pentru mult timp. Au vrut să fiu sălbatică pe scenă… și să fiu un robot în restul timpului”.

Cariera cântăreței a fost controlată legal de Jamie Spears de mai bine de 13 ani, mai exact, de când, în 2008, aceasta a dat semne de tulburări legate de sănătatea sa mintală. De atunci, tatăl lui Britney Spears a avut controlul asupra averii sale și asupra altor aspecte ale vieții ei. Mai târziu, Spears a încercat să îl înlăture din rolul de tutore, declarând că acesta a abuzat de puterea pe care a avut-o asupra ei. Jamie Spears a negat orice acuzație în acest sens și și-a exprimat întotdeauna îngrijorarea față de bunăstarea fiicei sale.

Fanii artistei au fost cei care au demarat campania #FreeBritney, astfel încât cântăreața să fie capabilă să își recapete autonomia. Pornită cu câțiva ani în urmă, această mișcare a căpătat amploare anul trecut, impulsionată și de apariția documentarului Framing Britney Spears, care a scos la lumină detalii necunoscute despre natura tutelei. Vedeta a povestit apoi, în fața unui judecător, că a fost sedată, forțată să susțină concerte împotriva dorinței sale, ba mai mult, că tutela sub care se afla a împiedicat-o să aibă copii.

În 2021, judecătoarea Curții Superioare din Los Angeles, Brenda Penny, a recunoscut că este în „interesul superior” al lui Britney ca aceasta să nu se mai afle sub tutela tatălui ei.

„Situația actuală este de nesusținut”, a spus ea după ce a auzit argumentele ambelor părți. „Reflectă un mediu toxic care impune suspendarea lui James Spears”, a declarat Penny la momentul respectiv.

Hotărârea a venit după ce avocatul cântăreței în vârstă de 39 de ani, Mathew Rosengart, a solicitat instanței să-l suspende imediat pe Jamie din rol, argumentând că implicarea acestuia a transformat viața fiicei sale într-un coșmar.

Cu câteva zile înainte ca Penny să hotărască suspendarea lui Jamie, Rosengart a citat un raport din New York Times, potrivit căruia Jamie ar fi angajat o companie de securitate privată pentru a înregistra conversațiile private ale fiicei sale, inclusiv cele pe care le-a avut cu avocatul ei sau în dormitorul ei.

Citește și:
Cum a fost surprins Joe Jonas după ce a ajuns la un acord cu Sophie Turner cu privire la custodia celor două fiice ale lor

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people