Brigitte Macron, pe micile ecrane. În ce serial popular apare Prima Doamnă a Franței

Brigitte Macron va apărea în sezonul al patrulea al serialului „Emily in Paris”.

Brigitte Macron, pe micile ecrane. În ce serial popular apare Prima Doamnă a Franței

Brigitte Macron va avea o apariție specială în serialul Emily in Paris, difuzat de platforma de streaming Netflix. Conform actriței Lily Collins, ideea ca Prima Doamnă a Franței să joace în serial a apărut în urmă cu doi ani.

„Ideea… ne-a venit când Darren Star și cu mine am întâlnit-o la Palatul Élysée în decembrie 2022”, a spus Collins. „Este o mare fană a serialului și a primit cu umor menționarea ei în sezonul întâi. Această scenă din sezonul patru este un semn de apreciere și filmarea cu ea a fost atât o onoare, cât și o adevărată bucurie.”

Creatorul serialului, Darren Star, a lăudat abilitățile de actriță ale lui Macron, spunând că „are un talent deosebit.”

Foto: Hepta

Totuși, acesta nu este pentru prima dată când Brigitte Macron apare într-un serial. În 2018, ea a apărut în „Vestiaires”, o serie de comedie franceză care urmărește doi înotători cu dizabilități. În plus, la începutul acestui an, a fost anunțat că se află în producție un film biografic în șase părți intitulat „Brigitte, une femme libre.”

La începutul acestui an, Prima Doamnă în vârstă de 71 de ani a luat cina cu rapper-ul A$AP Rocky la restaurantul grecesc Anna, situat în cel de-al 8-lea arondisment parizian. Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât partenerii celor doi nu au fost prezenți la întâlnire. Brigitte Macron și A$AP Rocky au fost, totuși, însoțiți de alte două persoane.

Rapper-ul A$AP Rocky a venit la masă purtând o jachetă Prada din denim gri, pantaloni și pantofi negri, în vreme ce prima doamnă purta un pulover albastru. Artistul a pozat pentru o clipă, la plecare, în fața fotografilor adunați la știrea neobișnuitei întâlniri.

Artistul Rakim Athelaston Mayers, cunoscut fanilor drept A$AP Rocky, este așadar noul prieten al lui Brigitte Macron, o alăturare cel puțin surprinzătoare. În luna ianuarie, în cadrul vizitei oficiale făcute de Rihanna și A$AP Rocky la Palatul Elysee, cele două cupluri au fost însoțite și de artiștii Kendji Girac și Alban Travia. Mai mult, poate ca un semn al apropierii, A$AP Rocky a cântat la o gală de caritate, alături de trupele Maroon 5, Stray Kids, Lisa din trupa Blackpink și Gims. Evenimentul de care se ocupă Brigitte Macron a avut loc la Accor Arena din Paris, în beneficiul organizației Yellow Pieces, care își propune să îmbunătățească viețile copiilor și adolescenților spitalizați.

Și Rihanna s-a mai întâlnit în trecut cu soții Macron, cu scopul de a discuta programele internaționale de educație ale țării. Întrevederea a avut loc în 2017, ca urmare a unui apel al cântăreței pe Twitter, prin intermediul căreia aceasta îi cerea președintelui Macron să contribuie la programele ei de educație din țările în curs de dezvoltare. Semn că acea întâlnire a fost un succes, ei s-au mai întâlnit ulterior în Dakar, în 2018, cu scopul de a strânge fonduri pentru aceleași organizații.

Așa încât, după colaborarea fructuoasă dintre Rihanna și președintele Macron, nu e de mirare că cele două cupluri sunt apropiate și că noul prieten al lui Brigitte Macron este chiar partenerul cântăreței. Prima doamnă a Franței s-a întâlnit în trecut și cu Rihanna, pentru a discuta cu aceasta despre munca sa în cadrul fundației Clara Lionel, pe care artista a fondat-o. Fundația direcționează fonduri pentru programe educaționale și de sănătate în comunități sărace din întreaga lume, și poartă numele bunicilor Rihannei. Aceasta s-a parteneriat, pentru scopurile sale, cu Global Partnership for Education, Global Citizen Project și brand-ul Christian Dior.

Citește și:
Bruce Willis, apariție rară în public. Cum a fost surprins actorul, diagnosticat anul trecut cu demență frontotemporală

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people