Brigitte Macron, aspru criticată cu ocazia Zilei Naționale a Franței

Brigitte Macron a optat pentru o ținută sobră și elegantă cu ocazia Zilei Naționale a Franței, dar a făcut un faux-pas pentru care a fost aspru criticată.

Brigitte Macron, aspru criticată cu ocazia Zilei Naționale a Franței

Brigitte Macron a sărbătorit Ziua Bastiliei alături de soțul ei, președintele francez Emmanuel Macron. O zi importantă pentru Franța, 14 iulie onorează asaltul celebrei închisori militare din 1789 și scânteia din spatele revoluției franceze, fiind totodată Ziua Națională a țării.

Fosta profesoară de franceză a purtat, de această dată, o ținută monocromă, albastru pal. Rochia cu mâneci lungi, dreaptă, de lungime medie, cu o fustă plisată, a fost ideală pentru a marca un eveniment atât de important. Outfit-ul riguros a fost completat de o pereche de pantofi cu toc clasici, în aceeași nuanță de bleu.

Macron, care a avut COVID-19 în decembrie anul trecut, la fel ca și soțul ei, a fost aspru criticată în social media franceză după eveniment, nu pentru ținuta sa, ci pentru faptul că a ales să nu poarte mască la defilarea din Paris la care a asistat.

Ba mai mult, a comentat presa, deși pandemia continuă și măsurile de protecție împotriva coronavirusului sunt în continuare indicate, prima doamnă și-a pupat colaboratorii pe obraz, de data asta cu mască, în loc să-i salute de la distanță.

Un medic penumolog responsabil de secția Covid din Centre Hospitalier Intercommunal de Toulon – La Seyne-sur-Mer a comentat ironic pe Twitter: „Știați că? Nu ne pupăm cu masca la gură.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Revenind la ținutele sale, unde rareori dă greș, Brigitte Macron fascinează la fiecare apariție, cu un stil foarte recognoscibil, clasic și elegant. Prima doamnă a Franței, o prezență mai degrabă discretă și retrasă, a apărut de numeroase ori în ținute monocrome, iar când nu alege negru sau alb, în mod evident preferatele sale, poate fi văzută în nuanțe pastel.

Când vine vorba de stilul său oficial, ea optează de obicei pentru Louis Vuitton, atât în ceea ce privește îmbrăcămintea, cât și încălțămintea sau accesoriile. Preferații ei sunt, în mod evident, pantofii cu vârf ascuțit și tocuri de maxim 10 cm.

Citește și:

Președintele Macron a dat o cină în onoarea Paris Fashion Week, pentru a combate panica generată de coronavirus

Foto: Arhiva ELLE, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din video