Brand-ul lui Meghan Markle, American Riviera Orchard, se confruntă cu primele probleme

Meghan Markle întâmpină dificultăți în înregistrarea brand-ului său de lifestyle, American Riviera Orchard.

Brand-ul lui Meghan Markle, American Riviera Orchard, se confruntă cu primele probleme

Brand-ul de lifestyle al lui Meghan Markle se confruntă cu probleme înainte de a fi lansat oficial. Potrivit DailyMail.com, afacerea Ducesei de Sussex a fost pusă pe pauză din cauza unor „neregularități.” Publicația a mai raportat că American Riviera Orchard a întâmpinat probleme cu înregistrarea mărcii și că Biroul de Brevete și Mărci înregistrate din SUA i-a notificat deja pe avocații lui Meghan în legătură cu această situație, anunțându-i inclusiv că anumite covoare de yoga, coșuri de picnic și cărți de gătit au fost clasificate incorect. În plus, agenția a menționat că sunt de plată taxe către diferite instituții internaționale pentru înregistrarea mărcii, în valoare totală de 11.382 de dolari. Se crede că platforma Netflix, cu care Ducii de Sussex au colaborat recent, va prelua exploatarea comercială a brandului și va plăti taxele.

Meghan Markle a încercat să înregistreze numele brand-ului ei, American Riviera Orchard, pentru utilizare internațională înainte de lansarea oficială de anul viitor. Dar documentele obținute de DailyMail.com arată că, în iulie, la aproximativ patru luni după ce a solicitat înregistrarea, au apărut mai multe „neregularități” care trebuiau „corectate.”

Site-ul și pagina de Instagram ale brand-ului au fost lansate pe 14 martie. „De Meghan, Ducesă de Sussex. Înființat în 2024”, se arată în biografia paginii de Instagram. De asemenea, a fost postat și primul Instagram Story, în care o putem vedea pe Meghan Markle culegând flori și gătind într-o bucătărie pe melodia „I Wish You Love.”

Potrivit People, American Riviera Orchard își dorește să vândă o gamă variată de produse, de la cosmetice, decorațiuni pentru casă, papetărie, lenjerie de pat, aparate de bucătărie, condimente, echipamente de yoga, de grădinărit și până la accesorii pentru animale de companie sau produse alimentare.

Dincolo de parfumuri și pliculețe de lavandă, cererea de înregistrare a mărcii comerciale obținută de People arată că brand-ul Ducesei de Sussex va vinde inclusiv „preparate nemedicamentoase pentru îngrijirea pielii, geluri și săruri de baie și de duș care nu sunt destinate scopurilor medicale; preparate nemedicamentoase pentru păr, săpun de baie, săpunuri de mâini nemedicamentoase, creme de corp, uleiuri de baie, loțiuni de corp, cosmetice, uleiuri de corp, uleiuri parfumate, difuzoare de aer, parfumuri de cameră, tămâie”.

Același document mai menționează „bijuterii, vase pentru bijuterii și suporturi pentru inele, tapet, perne, mobilier, rame de tablouri, aranjamente florare și semințe.”

Însă lista nu se oprește aici. Conform People, pe site-ul American Riviera Orchard oamenii vor putea găsi inclusiv produse pentru animalele de companie: șampoane, balsam, mâncare, tratamente, perne, lese, gulere, boluri și covorașe, dar și diverse accesorii pentru casă: lenjerie și pături de pat, fețe de pernă, cearșafuri de pat, pături pentru picnic, fețe de masă, servețele și suporturi de pahar din țesături sau materiale textile, perdele, prosoape de bucătărie etc. Echipamentul de plajă este, de asemenea, menționat, alături de prosoape și pături.

O a doua cerere, depusă tot pe 9 martie, arată că noul brand al lui Meghan Markle își dorește să comercializeze foarfeci de grădinărit, felicitări și agende, decorațiuni din hârtie, hârtie de împachetat, albume foto, stilouri caligrafice, suporturi de lumânări, difuzoare de uleiuri aromatice sau perii de exfoliere.

Brand-ul se va focusa și pe articole de bucătărie: boluri, farfurii, cești, borcane pentru gemuri din cristal, borcane din sticlă, linguri pentru servit gemuri, articole de copt, oale, tigăi, aparate de cafea neelectrice, ustensile de gătit etc. De asemenea, va conține și produse alimentare: unt de miere, fructe și legume uscate, cafea, ceai, condimente, prăjituri și biscuiți, dar și articole pentru yoga.

Citește și:
Kate Middleton ar fi stabilit „reguli de viață' cu familia regală: „A fost clară de la început'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people