Bradley Cooper și Gigi Hadid, surprinși în ipostaze romantice pe un iaht de lux cu mai multe vedete în Italia

Bradley Cooper și Gigi Hadid au fost surprinși în ipostaze romantice pe un iaht de lux în Italia, alături de vedete precum Margot Robbie și Benedict Cumberbatch.

Bradley Cooper și Gigi Hadid, surprinși în ipostaze romantice pe un iaht de lux cu mai multe vedete în Italia

Bradley Cooper și iubita lui, Gigi Hadid, au fost surprinși sărutându-se pasional în timp ce se bucurau de timpul petrecut pe un iaht luxos alături de prieteni celebri pe insula Palmarola din Italia.

Gigi Hadid și Bradley Cooper, imagini inedite de pe iaht

Câștigătorul premiului Oscar în vârstă de 49 de ani a profitat de ultimele zile ale verii alături de supermodelul de 29 de ani, care a fost văzută pentru prima dată împreună cu fiica lui, Lea, în vârstă de șapte ani, în timpul acestei escapade relaxante.

sursa: Profimedia
sursa: Profimedia

Margot Robbie și soțul ei, Tom Ackerley, s-au alăturat și ei la această excursie cu barca, împreună cu actorul Benedict Cumberbatch. La un moment dat, Bradley Cooper și Gigi Hadid au fost observați petrecând câteva momente afectuoase pe unul dintre punțile iahtului.

sursa: Profimedia

Bradley Cooper și Gigi Hadid, despre care au apărut prima dată zvonuri despre o posibilă relație anul trecut, în octombrie, s-au îmbrățișat și s-au sărutat într-o zonă umbrită. De asemenea, au avut o conversație veselă în timp ce actorul din Silver Linings Playbook savura o băutură.

Gigi Hadid a purtat un costum de baie portocaliu stilat pentru ziua petrecută pe apă, iar atunci când nu înota, și-a acoperit costumul de baie cu un pareo alb, semi-transparent. Părul ei scurt și blond cădea natural până aproape de umeri, iar ea a optat și pentru o pereche de ochelari de soare chic.

Bradley Cooper a adoptat un stil casual, purtând un tricou gri fără mâneci și o pereche de pantaloni scurți de baie verzi. El a fost însoțit și de fiica lui de șapte ani, Lea, pe care o are împreună cu fosta sa parteneră, supermodelul Irina Shayk.

sursa: Profimedia

Supermodelul, surprinsă pentru prima oară cu fiica actorului

În urmă cu câteva zile, cuplul a atins un punct important în relația lor, atunci când Hadid a fost văzută pentru prima dată alături de Lea, în momentul în care au ajuns în Sardinia. Au coborât împreună dintr-un SUV negru, după ce au sosit pe insula Palmarola cu un avion privat.

În acel moment, Margot Robbie a fost deja văzută petrecând timp pe iahtul luxos alături de soțul ei, Tom Ackerley. Ea și-a etalat cu mândrie burtica de gravidă, într-un costum de baie negru, după ce, luna trecută, s-a confirmat că cei doi așteaptă primul lor copil împreună.

La distanță de câteva zile, actrița din Barbie a fost din nou văzută alături de Bradley Cooper și Gigi Hadid pe barcă. Viitoarea mamă și-a evidențiat burtica de gravidă într-un top de bikini negru, completat de o piesă cu mâneci scurte, tot neagră, care era descheiată în față.

Pe una dintre punțile superioare ale iahtului, Hadid și Robbie au fost văzute discutând, în timp ce Bradley și Tom stăteau în apropiere. Mai târziu în acea zi, grupul a părăsit iahtul și unii s-au distrat pe o barcă de mare viteză pe apă.

Recent, cuplul s-a retras la vila de 17 milioane de dolari a lui Taylor Swift din Rhode Island. Weekendul trecut, Cooper a fost văzut împreună cu fiica sa la casa luxoasă a cântăreței, iar iubitul lui Taylor, Travis Kelce, Patrick Mahomes și soția acestuia, Brittany, au fost și ei prezenți.

Citește și:
Cum răspunde Andreea Bălan celor care o critică pentru diferența de vârstă dintre ea și Victor Cornea: „Eu sunt cea mai…

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people