Bradley Cooper și Gigi Hadid, surprinși alături de mama actorului, după Globurile de Aur

Bradley Cooper și Gigi Hadid au luat cina cu mama actorului, după ceremonia de la Globurile de Aur.

Bradley Cooper și Gigi Hadid, surprinși alături de mama actorului, după Globurile de Aur

Bradley Cooper s-a bucurat duminică de o cină de după Globurile de Aur cu iubita sa Gigi Hadid, după ce a ratat premiul pentru cel mai bun actor pentru Maestro. Actorul, în vârstă de 49 de ani, care a fost devansat de Cillian Murphy în Oppenheimer, a părut bine dispus când a ieșit cu modelul, în vârstă de 28 de ani, la localul celebru Giorgio Baldi din Los Angeles.

Relația dintre Gigi Hadid și Bradley Cooper devine tot mai serioasă

Bradley Cooper părea elegant într-un costum negru și papion în timp ce a apărut la cina sa privată, cu Gigi uimind într-un co-ord negru fără bretele și o haină supradimensionată. De asemenea, vedeta și-a completat look-ul cu tocuri și a purtat o selecție de bijuterii strălucitoare, inclusiv un colier de aur cu numele fiicei sale de trei ani, Khai.

sursa: Profimedia
sursa: Profimedia

Celor doi li s-a alăturat și mama lui Bradley la Globurile de Aur, Gloria Campano, care s-a pozat mai devreme cu el pe covorul roșu. Actorul și supermodelul au început o poveste de dragoste în octombrie, după ce ar fi fost „prezentați” de fosta soție a lui Bradley, Irina Shayk, în vârstă de 37 de ani.

sursa: Profimedia

Luna trecută s-a aflat că Bradley a cumpărat o casă lângă ferma de cai a familiei iubitei sale din Pennsylvania, relatează Page Six. O sursă a declarat pentru publicație că actorul – care este originar din Pennsylvania – a cumpărat recent o casă în Bucks County. Aceasta se află în apropierea fermei de 4 milioane de dolari a mamei lui Gigi, Yolanda Hadid, în orașul pitoresc New Hope, care are o populație de mai puțin de 3.000 de locuitori.

Actorul a cumpărat o proprietate lângă ferma Yolandei Hadid

Yolanda s-a mutat pe proprietatea de 32 de acri în 2017 și de atunci a devenit un refugiu sigur pentru Gigi Hadid și frații ei. Modelul a petrecut o mare parte din lockdown în locația pitorească și se pare că este locul în care a născut-o pe fiica ei de trei ani, Khai.

Bradley Cooper s-a născut și a crescut în Abington Township din Montgomery County, Pennsylvania, care se află la 22 de mile de New Hope. Pe lângă faptul că ar fi locuit în casa din Rhode Island a prietenei sale Taylor Swift, s-a afirmat că actorul și modelul au petrecut timp și în Pennsylvania. Atât Gigi Hadid, cât și Bradley Cooper sunt stabiliți în New York, iar Page Six a relatat că relația devine „foarte serioasă”. De asemenea, la începutul acestei luni, ET a relatat că cei doi au făcut un efort pentru a fi unul cu celălalt și că sunt „îndrăgostiți”.

„Gigi și Bradley petrec o cantitate semnificativă de timp împreună atunci când programele lor le permit”, a dezvăluit persoana din interior.

De asemenea, aceștia au mai spus că Gigi și Bradley au aprobarea familiei și a prietenilor lor, printre care s-ar număra și foștii lor parteneri Zayn Malik și Irina Shayk. Sursele susțin că sunt amândoi părinți și se spune că au „personalități similare”, ceea ce înseamnă că „se înțeleg bine”.

Citește și:
Monica Bîrlădeanu, primele declarații după ce s-a zvonit că ar fi însărcinată: „Un an nou bun'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people