Bradley Cooper și Gigi Hadid, escapadă la New York. Cum au fost surprinși cei doi în aeroport

Gigi Hadid și Bradley Cooper au fost văzuți împreună în aeroportul din New York, unde au păstrat o apariție discretă.

Bradley Cooper și Gigi Hadid, escapadă la New York. Cum au fost surprinși cei doi în aeroport

Relația dintre Bradley Cooper și Gigi Hadid pare să fie din ce în ce mai serioară. Cei doi au fost văzuți luând împreună un zbor de la New York, la trei luni după ce au stârnit pentru prima dată zvonuri legate de o posibilă relație între ei. Actorul și modelul păreau să fie bine dispuși în timp ce își cărau valizele prin terminal, fiind escortați de bodyguardul modelului.

Bradley Cooper și Gigi Hadid, surprinși împreună la aeroport

Gigi Hadid a purtat o ținută casual pentru ziua călătoriei, având o șapcă de baseball verde lime, o jachetă de piele, blugi și ochelari de soare. În ceea ce-l privește pe actorul din „Maestro”, acesta a purtat o jachetă neagră și blugi pentru rara ieșire. În încercarea de a trece neobservat, Cooper și-a ascuns fața cu Apple Airpods Max și ochelari de soare în timp ce se îndrepta spre securitate.

Cooper și Hadid au fost văzuți împreună în public de câteva ori în ultimele câteva luni. La câteva zile după ce paparazzi i-au surprins luând cina la Via Carota din New York în octombrie 2023, cei doi au plecat cu avionul pentru o escapadă rapidă.

„Taylor este o romantică desăvârșită și adoră să se joace de-a Cupidon pentru prietenii ei. Chiar dacă Gigi și Bradley au propriile lor proprietăți în New York, au vrut un loc mai privat pentru a petrece timp cunoscându-se unul pe celălalt, iar Taylor a fost foarte fericită să ajute.”, a declarat o persoană din interior pentru publicația britanică The Mirror în octombrie 2023.

În timp ce Gigi Hadid și Bradley Cooper nu au abordat încă niciun zvon legat de relația lor de dragoste, sursele au descris anterior iubirea lor pentru Page Six ca fiind „pe steroizi”: „Devine foarte repede ceva serios”, a spus o persoană din anturajul lor în luna noiembrie a anului 2023. „Sunt împreună în fiecare zi”.

Relația celor doi este tot mai serioasă

Sursa a adăugat că starul din „Silver Linings Playbook” se bucură de timpul petrecut cu Gigi Hadid, ea fiind mult mai mult decât frumusețea ei, deoarece Cooper o găsește foarte „interesantă din punct de vedere intelectual”.

Și chiar luna trecută, Page Six a aflat că Bradley Cooper a cumpărat o casă în apropierea fermei de cai de 4 milioane de dolari a mamei lui Hadid, Yolanda, în Hope. Relația actorului cu Gigi Hadid a apărut la câteva luni după ce a fost văzut în ipostaze apropiate cu fosta lui parteneră, Irina Shayk, alături de care are o fiică, pe Lea De Seine, în vârstă de 6 ani.

În ceea ce o privește pe supermodelul Victoria’s Secret, ea o împarte pe fiica sa, Khai, în vârstă de 3 ani, cu artistul Zayn Malik.

Citește și:
Cătălin Bordea, împlinit pe plan profesional după ce a divorțat. Ce a anunțat comediantul: „O confirmare a faptului că orice e posibil’

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people