Bradley Cooper, mărturisiri emoționante despre fiica sa, Lea: „Nu sunt sigur că aș mai fi fost în viață dacă nu aș fi devenit tată”

Bradley Cooper a recunoscut că fiica sa, Lea, în vârstă de șase ani, i-a schimbat complet viața.

Bradley Cooper, mărturisiri emoționante despre fiica sa, Lea: "Nu sunt sigur că aș mai fi fost în viață dacă nu aș fi devenit tată"

Invitat recent în cadrul podcast-ului „Armchair Expert with Dax Shepherd”, Bradley Cooper a făcut o serie de dezvăluiri emoționante despre rolul de tată, dar și despre cum fiica sa, Lea, în vârstă de șase ani, i-a schimbat viața.

„Nu sunt sigur că aș mai fi fost în viață dacă nu aș fi devenit tată”, a spus actorul din Maestro în vârstă de 49 de ani.

Bradley Cooper a continuat să vorbească despre impactul pe care Lea l-a avut asupra sa, folosind o metaforă pentru a descrie cum se desfășura viața lui înainte de a fi tată.

„Aveam nevoie de cineva care să spună: „Vom arunca această ancoră masivă.” Iar eu am zis: „De ce? Mergem cu viteză. Tocmai am făcut un upgrade la barcă și știu de unde vine vântul.” Iar ei mi-au spus: „Nu, vine un tsunami, ai nevoie de o ancoră și o vom arunca.” Acest lucru va dicta tot ceea ce vei face de acum încolo”, a povestit Bradley Cooper.

Cu toate acestea, Bradley Cooper a recunoscut că i-a luat ceva timp până când a reușit să nutrească sentimente cu adevărat puternice pentru fiica sa.

„În primele opt luni, am fost la modul: „Nici măcar nu știu dacă iubesc cu adevărat acest copil.” Și apoi, dintr-o dată, nu s-a mai pus problema. ADN-ul tău îți va spune că există ceva mai important decât tine”, a adăugat Bradley Cooper despre fiica pe care o împarte cu modelul Irina Shayk.

„Mă gândesc la cum relația mea cu fiica mea influențează creșterea ei și călătoria pe care o va avea', a mai spus actorul în cadrul podcast-ului „Armchair Expert with Dax Shepherd”, completând că „lucrează” constant la propria persoană pentru a nu o răni pe micuța Lea.

De când s-au despărțit în 2019, Cooper și Shayk s-au străduit să rămână prieteni și să fie părinți dedicați.

„O învățăm pe fiica noastră că cel mai important lucru este să fie bună cu oamenii. De fiecare dată când o trimitem la școală, îi spunem: „Amintește-ți bunătatea și dragostea”, a explicat Shayk într-un eseu scris pentru Harper’s Bazaar.

„Este cel mai bun tată la care eu și Lea am putea visa”, a mai spus Shayk despre Cooper într-un interviu oferit publicației ELLE USA.

În plus, Lea își petrece extrem de mult timp cu părinții săi, Irina Shayk mărturisind că micuța o însoțește inclusiv la sală sau la muncă.

„Amândoi o luăm pe Lea peste tot cu noi. Acum două zile a trebuit să mă duc la sală, așa că i-am luat o carte de desene și i-am spus: „Mama face exerciții.” A desenat timp de o oră. Apoi am mers la proba de la Michael Kors. S-a întâlnit cu toate fetele. Michael i-a dat o geantă. Ea i-a desenat o pisicuță.”

Într-un interviu acordat publicației V, Irina Shayk a făcut mărtusirisi despre modul în care ea și Bradley Cooper își cresc fiica, dar și despre provocările cu care maternitatea vine la pachet. Modelul a povestit că nu a apelat la ajutorul unei bone, preferând ca ea și actorul să fie cei care se ocupă de creșterea micuței Lea de Seine.

„Nu avem o bonă, așa că uneori, [când prietenii mei propun să mergem la] o cină sau un concert, ei spun întotdeauna: „Știm ce va spune Irina: nu avem bonă.” Ei spun că este replica mea salvatoare. Dar noi alegem să nu avem o bonă… a fi mamă este unul dintre cele mai uimitoare lucruri. Nu mi-am imaginat niciodată că mă voi bucura și voi iubi atât de mult acest lucru. Simt că nu există pe lumea asta o iubire mai bună pentru cineva, decât cea pentru copilul tău. Este pur și simplu specială”, a spus vedeta.

Citește și:
Miranda Kerr a devenit mamă pentru a patra oară. Ce nume a ales pentru bebelușul său

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people