Bradley Cooper, dezvăluiri sincere despre lupta cu dependența de alcool: „Am fost foarte norocos”

Bradley Cooper a vorbit deschis despre lupta sa cu dependența de alcool și substanțe interzise.

Bradley Cooper, dezvăluiri sincere despre lupta cu dependența de alcool: "Am fost foarte norocos"

Bradley Cooper este recunoscător pentru faptul că nu a mai avut probleme cu alcoolul de aproape 20 de ani. Actorul, în vârstă de 48 de ani, a apărut într-un episod recent al emisiunii „Running Wild with Bear Grylls” de la National Geographic: The Challenge, și a vorbit despre luptele sale din trecut cu dependența, spunând că se simte „foarte norocos” că le-a depășit de atunci.

Bradley Cooper, despre lupta sa cu dependența de alcool

Cooper i-a spus gazdei Bear Grylls, la un moment dat, în timpul episodului, că a simțit că nu s-a „pierdut din cauza faimei”, ceea ce l-a determinat pe Grylls, în vârstă de 49 de ani, să-l întrebe: „Dar cu siguranță ai avut niște niște ani sălbatici?”.

„În ceea ce privește alcoolul și drogurile, da. Dar nimic de-a face cu faima, totuși. Dar am fost norocos. M-am lăsat de băutură la 29 de ani și sunt treaz de 19 ani. Am fost foarte norocos”, a recunoscut Cooper.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bear Grylls OBE (@beargrylls)

Continuând conversația lor sinceră, Grylls a întrebat dacă luptele din trecut ale lui Cooper cu dependența l-au ajutat în rolul din „A Star Is Born”, în care a interpretat un muzician cu dependență de alcool.

„Mi-a fost mai ușor să pot intra cu adevărat acolo (n.r. în personajul său). Și, slavă Domnului, am fost într-un loc în viața mea în care mă simțeam în largul meu cu toate astea, așa că am putut să mă las cu adevărat dus. A fost o adevărată binecuvântare. Sper că voi continua să o fac”, a răspuns Cooper.

Într-o secvență exclusivă din episod, împărtășită anterior cu PEOPLE, Cooper a vorbit, de asemenea, despre modul în care moartea tatălui său de cancer pulmonar, în 2011, i-a afectat perspectiva asupra vieții.

Actorul, afectat de moartea tatălui său

Bradley Cooper a spus că moartea tatălui său, Charles, a avut un efect enorm asupra stilului său parental și a abordării vieții. Actorul a dezvăluit că va face tot posibilul pentru a-i asigura fiicei sale cea mai bună educație pe care i-o poate oferi. Ba mai mult, acesta a învățat din greșelile tatălui său, motiv pentru care dorește să o scutească pe Lea de probleme.

„Vreau să spun că înveți din greșelile predecesorului tău și eu voi face enorm de multe din care sper că Lea va învăța și apoi să fiu riguros cu mine însumi pentru a evolua. Pentru a o scuti de toate prostiile mele”, a povestit Bradley Cooper.

„Acesta este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru Lea, nu-i așa?”, a întrebat Grylls, în vârstă de 49 de ani

„Și pentru mine. Este și pentru mine. Pur și simplu face viața mult mai bună”, a răspuns actorul.

În altă parte a clipului, actorul spune că și-ar fi dorit să îl mai aibă astăzi alături pe tatăl său, care a pierdut lupta cu cancerul pulmonar în 2011.

„Da, mi-aș fi dorit ca tatăl meu să fie prin preajmă pentru a se bucura mai mult de asta, dar cu toții recunoaștem cât de norocoși am fost. A fost totuși o binecuvântare. Mi-a făcut un cadou imens; a murit în brațele mele. Să văd un astfel de exemplu faptic de mortalitate”, a spus el.

„Asta a schimbat modul în care privești lucrurile?” a întrebat Grylls, la care Cooper a răspuns: „Oh, da. În unele privințe, în cel mai rău sens. Cu siguranță am avut o atitudine nihilistă după aceea, pentru o vreme. De parcă aș fi zis: „Uau, o să mor” Nu a fost grozav pentru o vreme, până când mi-am dat seama că trebuie doar să accept cine sunt de fapt și să încerc să mă împac cu asta. Și apoi s-a cam echilibrat”.

Citește și:
Imaginile cu care Antonia a surprins pe toată lumea. Artista a pozat nemachiată și și-a impresionat fanii

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people