Bradley Cooper, dezvăluiri inedite despre educația fiicei sale și a Irinei Shayk: „Sper că Lea va învăța”

Bradley Cooper a vorbit deschis despre educația fiicei sale și a Irinei Shayk.

Bradley Cooper, dezvăluiri inedite despre educația fiicei sale și a Irinei Shayk: "Sper că Lea va învăța"

Bradley Cooper a făcut declarații rare despre experiența lui în calitate de părinte, acesta având o fiică superbă, pe nume Lea De Seine, alături de fosta sa parteneră, Irina Shayk. Actorul în vârstă de 48 de ani a declarat că speră să o „scutească” pe fetița lor, în vârstă de 6 ani, de probleme, într-un episod viitor al emisiunii „Running Wild with Bear Grylls”: The Challenge”, împărtășit de People.

Bradley Cooper, detalii inedite despre educația fiicei sale

Cooper a spus că moartea tatălui său, Charles, a avut un efect enorm asupra stilului său parental și a abordării vieții. Actorul a dezvăluit că va face tot posibilul pentru a-i asigura fiicei sale cea mai bună educație pe care i-o poate oferi. Ba mai mult, acesta a învățat din greșelile tatălui său, motiv pentru care dorește să o scutească pe Lea de probleme.

„Vreau să spun că înveți din greșelile predecesorului tău și eu voi face enorm de multe din care sper că Lea va învăța și apoi să fiu riguros cu mine însumi pentru a evolua. Pentru a o scuti de toate prostiile mele”, a povestit Bradley Cooper.

„Acesta este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru Lea, nu-i așa?”, a întrebat Grylls, în vârstă de 49 de ani.

„Și pentru mine. Este și pentru mine. Pur și simplu face viața mult mai bună”, a răspuns actorul.

În altă parte a clipului, Bradley Cooper spune că și-ar fi dorit să îl mai aibă astăzi alături pe tatăl său, care a pierdut lupta cu cancerul pulmonar în 2011.

„Da, mi-aș fi dorit ca tatăl meu să fie prin preajmă pentru a se bucura mai mult de asta, dar cu toții recunoaștem cât de norocoși am fost. A fost totuși o binecuvântare. Mi-a făcut un cadou imens; a murit în brațele mele. Să văd un astfel de exemplu faptic de mortalitate”, a spus el.

„Asta a schimbat modul în care privești lucrurile?” a întrebat Grylls, la care Cooper a răspuns: „Oh, da. În unele privințe, în cel mai rău sens. Cu siguranță am avut o atitudine nihilistă după aceea, pentru o vreme. De parcă aș fi zis: „Uau, o să mor” Nu a fost grozav pentru o vreme, până când mi-am dat seama că trebuie doar să accept cine sunt de fapt și să încerc să mă împac cu asta. Și apoi s-a cam echilibrat”.

Actorul și fosta parteneră, Irina Shayk, își cresc împreună fiica

Bradley Cooper vorbește rar despre fiica lui deoarece tinde să-și țină viața personală departe de lumina reflectoarelor. Actorul s-a despărțit de supermodelul rus Shayk, în vârstă de 37 de ani, în iunie 2019, însă cei doi rămân în relații bune și sunt adesea văzuți împreună cu fiica lor.

Într-un interviu acordat publicației V, Irina Shayk a făcut mărtusirisi despre modul în care ea și Bradley Cooper își cresc fiica, dar și despre provocările cu care maternitatea vine la pachet. Modelul a povestit că nu a apelat la ajutorul unei bone, preferând ca ea și actorul să fie cei care se ocupă de creșterea micuței Lea de Seine.

„Nu avem o bonă, așa că uneori, [când prietenii mei propun să mergem la] o cină sau un concert, ei spun întotdeauna: „Știm ce va spune Irina: nu avem bonă.” Ei spun că este replica mea salvatoare. Dar noi alegem să nu avem o bonă… a fi mamă este unul dintre cele mai uimitoare lucruri. Nu mi-am imaginat niciodată că mă voi bucura și voi iubi atât de mult acest lucru. Simt că nu există pe lumea asta o iubire mai bună pentru cineva, decât cea pentru copilul tău. Este pur și simplu foarte specială.”, a spus vedeta.

Citește și:
Angelina Jolie trage un semnal de alarmă asupra inegalităților rasiale din sistemul medical

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people