Brad Pitt și Angelina Jolie, pregătiți să facă pace? Cei doi ar putea ajunge la un acord cu privire la domeniul Château Miraval

Brad Pitt și Angelina Jolie ar putea semna un acord cu privire la Château Miraval, proprietatea pe care o dețin în Franța.

Brad Pitt și Angelina Jolie, pregătiți să facă pace? Cei doi ar putea ajunge la un acord cu privire la domeniul Château Miraval

Să fi ajuns războiul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt la final? Potrivit DailyMail.com, se pare că fostul cuplu e pregătit să ajungă la o înțelegere cu privire la Château Miraval, proprietatea pe care o dețin în Franța. Documentele depuse săptămâna trecută arată că Brad și Angelina nu își mai doresc să ajungă în instanța și au acceptat medierea ca o metodă alternativă de soluționare a conflictului legat de Château Miraval.

De asemenea, publicația mai precizează și că Pitt a numit un „administrator provizoriu” pentru Château Miraval, într-o încercare de a rezolva conflictul dintre el și Yuri Shefler, miliardarul rus căruia Jolie i-a vândut partea sa de proprietate. Decizia actorului ar fi fost luată din dorința de a proteja afacerea cu vinuri.

O sursă din Franța a confirmat această mișcare, oferind pentru DailyMail.com următoarea declarație: „Având în vedere disputa dintre Nouvel LLC (controlată de Yuri Shefler) și Mondo Bongo LLC (controlată de Brad Pitt), Château Miraval și directorul său au solicitat și obținut numirea unui administrator provizoriu de către Curtea Comercială din Draguignan (Franța), pentru a permite companiei și directorului său să continue dezvoltarea afacerii și parteneriatul esențial cu familia Perrin până când acest conflict va fi rezolvat, în interesul proprietății Château Miraval, al directorilor săi, al angajaților, al partenerilor și al filialelor.”

Această decizie vine la scurt timp după ce avocații Angelinei Jolie au depus o plângere împotriva lui Brad Pitt, în care au încercat să combată afirmațiile actorului, care a declarat de-a lungul timpului că el este cel care a „construit” afacerea cu vinuri.

„Sunt un fermier acum”, a declarat Pitt, în vârstă de 59 de ani, pentru Wine Spectator în 2014. „Îmi place să învăț despre pământ și să aflu ce câmp este potrivit pentru un anumit tip de strugure, drama lunilor septembrie și octombrie: Culegem astăzi? Unde sunt nivelurile de zahăr? Cum este aciditatea? O să plouă? A fost o școală pentru mine.' Actorul a adăugat și că, în lunile libere de după recoltă, „îmi place să curăț pădurea și să mă plimb pe jos pe teren.”

În plus, avocații lui Pitt au declarat că decizia lui Jolie de a vinde partea ei din afacere ar fi putut să ruineze proiectul în care Pitt a investit atât de mult.

Ca reacție la aceste acuze, reprezentanții Angelinei Jolie au declarat că „Pitt este un actor, nu un viticultor. El se ocupă cu iluzii, nu cu pământ și struguri”.

„În timpul anilor în care se presupune că a ‘construit’ afacerea, a filmat și a apărut în zeci de filme, ca să nu mai vorbim de nenumărate apariții promoționale, de călătoritul în jurul lumii pentru premiere de film și de participarea la petreceri la Hollywood.”

Potrivit Page Six, avocații lui Jolie chiar au declarat că succesul afacerii nu i se datorează lui Brad Pitt, ci muncitorilor francezi.

„Deși a vizitat fără îndoială podgoriile pentru a admira munca muncitorilor francezi care au făcut, de fapt, ca afacerea să aibă succes, Pitt nu este un viticultor.”

Brad Pitt a acuzat-o pe Angelina Jolie că a „căutat în mod intenționat să dăuneze” afacerii, prin vânzarea părții sale din afacerea cu vinuri. Pitt susține și că între el și fosta sa soție ar fi existat un acord conform căruia nici unul dintre ei nu ar fi putut să își vândă partea fără ca celălalt să își exprime consimțământul.

„Jolie a urmărit și a înfăptuit vânzarea în secret, ascunzându-se intenționat de Pitt, și știind că încalcă termenii contractului cu Pitt”, arată documentele.

Pitt susține că Jolie ar fi avut obligația, în cazul în care ar fi dorit să vândă, să se adreseze mai întâi lui, iar vânzarea despre care vorbește ar fi încălcat acest drept contractual.

Mai mult, dosarul în care Brad Pitt o acuză pe Jolie arată și că afacerea către care și-a vândut aceasta partea ei din Miraval încearcă să obțină „informații confidențiale în beneficiul competitorilor săi”, dar și că Shefler are „practici de business ilegitime și asocieri profesionale dubioase”, care „pun în pericol reputația brand-ului pe care Brad Pitt a construit-o cu grijă.” „Jolie a căutat să îl oblige pe Pitt să intre într-un parteneriat cu un străin, și încă mai rău, un străin cu intenții și asocieri otrăvitoare”, se mai arată în documentele depuse.

Citește și:
Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov, escapadă romantică în Italia. Cum au fost surprinși cei doi

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people