Brad Pitt, gest romantic pentru iubita sa, Ines de Ramon. Cum a fost surprins actorul

Relația dintre Brad Pitt și Ines de Ramon devine din ce în ce mai serioasă.

Brad Pitt, gest romantic pentru iubita sa, Ines de Ramon. Cum a fost surprins actorul

După ce zilele trecute și-au făcut debutul pe covorul roșu în calitate de cuplu la Festivalul de Film de la Veneția, Brad Pitt și Ines de Ramon par din ce în ce mai îndrăgostiți. Cei doi nu s-au mai ferit de paparazzi și au apărut împreună la diverse evenimente din New York.

Recent, actorul din „Fight Club” și iubita sa au avut o apariție inedită, care a lăsat să se înțeleagă că relația lor este cât se poate de serioasă. Pitt și-a accesorizat ținuta formată dintr-o pereche de pantaloni în carouri și o cămașă albă cu mai multe coliere de la Anita Ko, brand-ul de bijuterii fine pentru care de Ramon a fost vicepreședinte timp de mai bine de trei ani.

Unul dintre aceste coliere avea un pandantiv mic în formă de „I”, acoperit cu diamante, în valoare de 2.200 de dolari — probabil dedicat iubitei sale, cu care se întâlnește de doi ani. Pitt a adăugat și un pandantiv cu zodia Săgetător, în valoare de 8.200 de dolari (atât el, cât și iubita sa sunt născuți în această zodie), și un alt colier cu smarald tăiat în formă de pară (16.500 de dolari), tot de la Anita Ko.

Și Ines și-a etalat bijuteriile, purtând un pandantiv strălucitor din diamante în valoare de 9.975 de dolari pe care l-a completat cu o vestă, o pereche de pantaloni negri și o geantă albă Fendi (4.700 de dolari).

La începutul acestui an, mai multe surse apropiate cuplului au confirmat pentru PEOPLE că actorul în vârstă de 60 de ani și iubita sa, activă în industria bijuteriilor și în vârstă de 34 de ani, s-au mutat împreună în locuința starului.

„Este destul de recent”, a dezvăluit o sursă apropiată de Ines de Ramon, care a precizat că aceasta nu a renunțat complet la propria locuință. „Este mai fericită ca niciodată”, a adăugat sursa.

În primăvara anului trecut, o sursă apropiată celor doi a declarat pentru Us Weekly că actorul este extrem de îndrăgostit de noua sa iubită și că își dorește să petreacă mai mult timp cu ea.

„Cu siguranță este îndrăgostit de ea, și chiar dacă lucrurile sunt încă relativ noi, el crede că relația lor are potențial pentru a deveni una de lungă durată. În ciuda programului lor încărcat, petrec cât mai mult timp posibil împreună.”

Aceasta a adăugat că Brad Pitt adoră „energia pozitivă” a lui Ines de Ramon și că îi face plăcere să fie în preajma sa. „Este super relaxată și are o viziune atât de pozitivă asupra vieții. Privește mereu partea bună a lucrurilor și este mereu pregătită pentru o aventură.”

Potrivit unei alte surse apropiate, Brad Pitt a fost un „sprijin imens” pentru Ines de Ramon, care trecea printr-un divorț, și „nu dă doi bani” pe ceea ce fosta lui soție, Angelina Jolie, „crede despre noua sa relație.” În plus, se pare că actorul în vârstă de 60 de ani a prezentat-o pe iubita sa „aproape tuturor celor șase copii” pe care îi are împreună cu Jolie.

Ines de Ramon a fost căsătorită cu starul din Vampire Diaries, Paul Wesley, din februarie 2019 până în martie 2024.

Citește și:
Sean Penn, surprins în ipostaze romantice cu noua sa iubită. Cine este femeia din viața actorului

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people