Brad Pitt, atac subtil la adresa lui Donald Trump

Alaturi de alte vedete, Brad Pitt critica ultimele decizii ale presedintelui american, declarand cu dezamagire ca pentru el viitorul arata mohorat.

Brad Pitt, atac subtil la adresa lui Donald Trump

Prezent la emisiunea The Jim Jefferies Show actorul american a facut o declaratie ce critica decizia lui Donald Trump de a scoate Statele Unite din Acordul de la Paris ce reglementează măsurile de reducere a emisiilor de dioxid de carbon.

Brad Pitt, costumat intr-un prezentator meteo, a explicat cum temperaturile vor continua sa creasca amenintator, iar atunci cand a fost intrebat de gazda emisiunii despre o predictie referitoare la viitor acesta a raspuns simplu: „Nu exista viitor'.

Actorul nu este singura celebritate ce se arata deranjata de deciziile presedintelui, Leonardo DiCaprio fiind in fruntea Marsului Impotriva Incalzirii Globale (People’s Climate March) in Washington DC, acesta fiind recunoscut ca un mare sustinator al solutiilor pentru protejarea climei.

Chiar si fostul presedinte al Americii, Barack Obama a facut o declaratie usor ironica in care isi arata dezamagirea pentru modul in care Trump ia decizii pentru tara sa. Acesta spera ca macar oamenii sa ia decizii mai intelepte si sa ajute la „protejarea viitoarelor generetaii si a singurei planete pe care o avem'.

Citeste si:
Brad Pitt nu are nimic de ascuns dupa divort

Text: Robert Moraru
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people