Brad Pitt a împlinit 60 de ani. Actorul a sărbătorit alături de iubita lui, Ines de Ramon

Brad Pitt a împlinit 60 de ani.

Brad Pitt a împlinit 60 de ani. Actorul a sărbătorit alături de iubita lui, Ines de Ramon

Pe 18 decembrie, Brad Pitt a împlinit 60 de ani. Actorul și iubita lui, Ines de Ramon, au fost fotografiați la o zi după aniversarea actorului la o petrecere organizată în onoarea lui la Mother Wolf din Los Angeles, la care au participat și prieteni apropiați, spune o sursă pentru PEOPLE.

Brad Pitt a fost alături de Ines de Ramon la aniversarea sa de 60 de ani

Zilele de naștere ale lui Pitt și Ines de Ramon sunt la o zi distanță. Actorul a împlinit 60 de ani pe 18 decembrie, în timp ce partenera lui a împlinit 34 de ani pe 19 decembrie. Câștigătorul premiului Oscar a fost fotografiat în fața restaurantului în pantaloni negri și o bluză neagră cu nasturi cu un imprimeu eclectic auriu. Purtând un balon galben, iubita lui a fost îmbrăcată într-o rochie de culoare crem, asortată cu o eșarfă lungă și dresuri negre.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Participanții au fost văzuți ținând în mână diverse opere de artă în timp ce plecau de la petrecere. Un invitat a fost văzut având o fotografie mare cu Brad Pitt și Ines de Ramon făcând fețe amuzante la cameră. Pitt, care este, de asemenea, artist, a fost fotografiat ținând în mână o operă de artă care înfățișa doi lupi. PEOPLE a aflat că actorul va sărbători într-un mod discret alături de partenera lui, Ines de Ramon, și de prietenii săi.

Brad Pitt și Ines de Ramon au avut prima ieșire publică împreună în noiembrie 2022, când au fost fotografiați la un concert al lui Bono în L.A. La acea vreme, sursele au declarat pentru PEOPLE că se întâlneau de „câteva luni”. Luna trecută, o persoană din interior a declarat pentru PEOPLE că această poveste de dragoste de un an „este prima relație adevărată a lui Brad de la divorțul său de Angelina Jolie”.

„El o prezintă pe Ines ca fiind iubita lui. Este grozav să îl văd într-un loc bun. Ines îl face foarte fericit”, a continuat sursa, care a mai spus că Pitt „se simte foarte bine cu” de Ramon.

Actorul și colegul său de breaslă, George Clooney, se reunesc într-o nouă ecranizare

Brad Pitt se bucură în prezent de o perioadă de relaxare înainte de a se întoarce la filmul său despre Formula 1. PEOPLE a relatat recent că acesta va relua filmările pe circuite de curse, inclusiv pe Daytona International Speedway, în noul an. Actorul are o listă de filme puternice anul viitor și se va reuni pe ecrane cu George Clooney în filmul Wolves, regizat de Jon Watts pentru AppleTV+. S-a anunțat recent că Sony Pictures va lansa Wolves în cinematografe înainte de debutul său în streaming, probabil în 2024.

Glumind despre reîntâlnirea lor pe ecrane într-un interviu recent cu Entertainment Tonight în legătură cu noul său film, The Boys in the Boat, George Clooney a spus despre colegul său: „Băiatul drăguț Pitt? Da, avea nevoie de muncă. Este un parvenit”.

Citește și:
Iulia Vântur, dezvăluiri despre cum se înțelege cu familia iubitului ei, Salman Khan: „Sunt foarte recunoscătoare”

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people