Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au o nouă emisiune la PRO TV. Când începe și despre ce este vorba: „Competiția intensă dintre ei…”

În fiecare ediție, chefii gătesc pentru invitați surpriză.

Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu luptă împotriva risipei alimentare în noul show MasterChef: Restul e plăcere! Din 15 octombrie, exclusiv pe VOYO, în fiecare săptămână, cei trei chefi vor transforma resturile, lăsate de concurenți în bucătăria MasterChef, în adevărate capodopere culinare. Primul episod va fi difuzat de la ora 20:30, simultan pe platforma online și la PRO TV. Restul edițiilor vor fi disponibile exclusiv pe VOYO.

„Cu toții credem că, pentru a pregăti un preparat demn de MasterChef, avem nevoie de ingrediente, produse sau ustensile sofisticate. Ei bine, nu! Începând din 15 octombrie, pe VOYO, cei trei chefi simpatici ne vor arăta cum putem crea preparate delicioase cu ceea ce avem la îndemână în bucătărie. Ei se vor întrece, invitatul special va gusta, iar un singur chef va câștiga! Totuși, MasterChef – Restul e plăcere nu este doar despre competiția intensă dintre ei, ci, mai ales, despre cum putem reduce risipa alimentară, despre responsabilitatea față de resursele planetei și grija pentru mediul înconjurător. Vă invit să descoperiți această călătorie culinară alături de Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu, în fiecare săptămână, exclusiv pe VOYO”, spune Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii.

În fiecare ediție, chefii gătesc pentru invitați surpriză care, la finalul duelului dintre ei, vor trebui să decidă care preparat a fost mai gustos. Selly, Erika Isac, Ana Maria Brânză, George Tănase sau Ionuț Rusu sunt doar câțiva dintre cei pentru care Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu vor face magie în farfurie.

Cine va primi „Ceapa de aur' – trofeul care validează cel mai bun preparat al ediției – aflăm în fiecare săptămână, la MasterChef: Restul e plăcere, exclusiv pe VOYO. Prima ediție va fi marți, 15 octombrie, de la ora 20:30, în același timp pe VOYO și la PRO TV. Restul episoadelor vor fi disponibile exclusiv pe platforma online.

Care ar fi clauza secretă din contractul celor trei chefi cu PRO TV

Plecarea celor trei chefi de la Antena 1 la PRO TV a fost marcată de controverse și procese, dar emisiunea MasterChef România dovedește că au făcut alegerea potrivită.

Se pare însă că în contractul semnat de cei trei cu PRO TV există si o clauză mai puțin obișnuită.

Conform Gândul.ro, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea nu au voie sub nicio formă să își schimbe aspectul fizic în vreun fel și trebuie să arate la fel ca la prima ediție pe toată durata derulării contractului. Astfel, cei trei chefi nu au voie nici să slăbească, dar nici să se îngrașe sau să își schimbe radical frizura.

Câți bani ar primi Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu pentru rolul de jurați la PRO TV

Era de așteptat faptul că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au revenit la PRO TV pentru rolul de jurați ai noului sezon Masterchef și din motive financiare. Și suma nu ar fi deloc una mică.

Conform news18.ro, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu ar fi primit pentru rolul de jurați ai emisiunii pe care au părăsit-o suma de 300.000. de euro anual. În schimb pentru apariția la Masterchef, cei trei vor primi o sumă dublă, mai exact 600.000. de euro anual.

Deși sumele vehiculate nu au fost niciodată confirmate de vreunul dintre chefi, iar Cătălin Scărlătescu chiar declarase într-un interviu că nu banii au constituit motivul pentru care ei și-au dat demisia, este foarte posibil ca sumele mult mai mari să îi fi convins pe cei trei să revină la postul de televiziune care i-a făcut celebri.

Citește și:
Andreea Esca a dezvăluit imagini de colecție alături de cei doi copii ai ei, Alexia și Aris: „Am dat peste niște albume'

Foto: PR, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people