Blake Lively, noi tachinări la adresa soțul ei, Ryan Reynolds. Postarea amuzantă făcută de actriță

Blake Lively și Ryan Reynolds sunt recunoscuți pentru modul amuzant în care se tachinează pe rețelele de socializare!

Blake Lively, noi tachinări la adresa soțul ei, Ryan Reynolds. Postarea amuzantă făcută de actriță

Unele cupluri pur și simplu par să se distreze mai bine, iar Blake Lively și Ryan Reynolds sunt un exemplu în această privință. Cei doi glumesc frecvent unul pe seama celuilalt în social media, spre deliciul absolut al fanilor de pretutindeni. 

Recent, Lively l-a tachinat pe Reynolds în legătură cu statutul său de sex simbol. Blake a postat o imagine cu soțul său în timp ce ținea în mână o sticlă de Betty Buzz, băutura pe care actrița în vârstă de 36 de ani a lansat-o recent. Pe fundalul imaginii se putea auzi piesa I’m Too Sexy de la Right Said Fred.

„Prea sexy pentru tricoul meu. Atât de sexy încât mă doare. Și sunt prea sexy pentru Milano, prea sexy pentru Milano, New York”, au fost versurile care au derulat peste imaginea cu Reynolds, care în 2010 a fost declarat de revista People cel mai sexy bărbat în viață.

În luna februarie a acestui an, Blake Lively și Ryan Reynolds au devenit părinți pentru a patra oară. Cum cei doi actori sunt extrem de privați în ceea ce privește viața lor personală, anunțul cel mare a fost făcut într-o manieră foarte subtilă.

Actrița în vârstă de 36 de ani a postat la momentul respectiv o imagine în care aparea alături de soțul său, dar și de mama acestuia, Tammy Reynolds. Detaliul care a confirmat vestea a fost chiar ținuta actriței, aceasta purtând o pereche de jeanși și un top negru mulat. În mod cert, fanii cuplului au putut observa că Lively nu mai este însărcinată și că se află într-o formă fizică excelentă.

Blake a dezvăluit că urmează să devină din nou mamă în toamna anului trecut, când a participat la cea de-a 10-a ediție anuală a Forbes Power Women’s Summit. La scurt timp de la eveniment, actrița a mărturisit că fotografii o urmăresc constant și că stau cu orele în fața casei ei, în speranța că vor obține imagini cu ea însărcinată. Pentru a fi lăsată în pace, Blake a decis la momentul respectiv să posteze pe contul său de Instagram mai multe poze în care își arată burtica de gravidă în diverse ipostaze.

„Iată fotografii cu mine însărcinată în viața reală, în speranța că cei 11 băieți care așteaptă în fața casei mele pentru o imagine mă vor lăsa în pace. Mă speriați pe mine și pe copiii mei”, a spus Lively.

Cum Blake și soțul său, Ryan Reynolds, sunt extrem de privați în ceea ce privește viața celor trei fiice ale lor, și evită să le expună în presă, actrița a ținut să le mulțumească oamenilor care le respectă intimitatea.

„Mulțumesc tuturor celorlalți pentru toată dragostea și respectul și pentru că ați continuat să dați unfollow conturilor și publicațiilor care distribuie fotografii cu copii. Aveți toată puterea împotriva lor”, a concluzionat actrița.

Luna trecută, Ryan Reynolds a avut parte de o surpriză când ziua sa aglomerată de filmări pentru viitorul lui film cu supereroi, Deadpool 3, a fost întreruptă de o vizită a soției sale, Blake Lively. Actrița în vârstă de 36 de ani a avut un aer casual și cool când a trecut pe la filmări, care se desfășoară în prezent în Norfolk, Anglia, împreună cu două dintre fiicele mai mari ale cuplului.

Actorul în vârstă de 46 de ani și-a întâmpinat soția cu un sărut dulce și o îmbrățișare, în timp ce petreceau timp împreună la locația de pe plajă. Ryan Reynolds a fost îmbrăcat în costumul său roșu din film, devenit acum iconic, pentru a interpreta personajul principal, antieroul Deadpool. El a fost însoțit pe platou de prietenul său, Hugh Jackman, acesta urmând să își reia rolul super-eroului Wolverine din X-Men.

Citește și:
Rihanna și A$AP Rocky au devenit părinți pentru a doua oară. Artista a născut un băiețel

Foto: Arhiva ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people